Κωνσταντίνου: «Υπάρχουν σοβαρά θέματα απάτης και διαπλοκής εναντίον της Ανόρθωσης»

Κωνσταντίνου: «Υπάρχουν σοβαρά θέματα απάτης και διαπλοκής εναντίον της Ανόρθωσης»

Newsroom
ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Με ανάρτησή του στο Facebook ο Γιάννος Κωνσταντίνου αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν στην Ανόρθωση, γράφοντας χαρακτηριστικά πως υπάρχει διαπλοκή και απάτη.

Μια διόλου ασήμαντη ανάρτηση έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Γιάννος Κωνσταντίνου. Στο ποστάρισμα σχολίασε τα όσα συμβαίνουν στην Ανόρθωση, ενώ τόνισε πως υπάρχει διαπλοκή και απάτη εις βάρος του συλλόγου της Αμμοχώστου.

Αναλυτικά:

Υπάρχουν πολύ σοβαρά θέματα απάτης και διαπλοκής εναντίον μίας Δημόσιας Αιτήτριας όπως ειναι η Ανόρθωσις και τα οποία θα πρέπει να καταγγελθούν άμεσα στην Αστυνομία.

Εγκληματική η στάση του Σωματείου μέχρι στιγμής, που σαν μεγαλομέτοχος πλέον, οφείλει να προχωρήσει στις σχετικές καταγγελίες.

Η μη καταγγελία στην Αστυνομία ισοδυναμεί με προσπάθεια συγκάλυψης.

Το φτηνό επιχείρημα, για να μην πω και σκόπιμο, ότι προέχει ο προγραμματισμός και η σωτηρία της Ομάδας είναι παντελώς αβάσιμο. Θα μπορούσαν οι διαδικασίες να κινούνται παράλληλα, χωρίς η μία να επηρεάζει την άλλη. Άλλο τα νομικά και τα ποινικά θέματα και άλλο τα οικονομικά και τα θέματα προγραμματισμού.

Η ανάθεση σε Ελεγκτικό Οίκο αυτών των νομικών και πιθανόν ποινικών θεμάτων κάθε άλλο παρά πρακτικός και σωστός μου φαίνεται. Δεν θέλω να πιστέψω ότι αυτή η απόφαση του Σωματείου, αυτής της τόσο χρονοβόρας διαδικασίας σκοπό έχει να στείλει το θέμα στις “Ελληνικές Καλένδες.

Ο κόσμος αλλά και η βάση της Ανόρθωσης ανησυχούν και άρχισαν να χάνουν την εμπιστοσύνη τους αλλά και την υπομονή τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα