ΑΕΚ Λάρνακας: Η προσαρμογή των νέων, οι διπλές και τα δεδομένα ενίσχυσης

ΑΕΚ Λάρνακας: Η προσαρμογή των νέων, οι διπλές και τα δεδομένα ενίσχυσης

Πάνος Λάρκος
ΤΣΑΒΙ ΡΟΚΑ
Αρκετά ικανοποιημένοι επέστρεψαν από την Ολλανδία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην ΑΕΚ. Ο Τσάβι Ρόκα συνεχίζει το ψάξιμο για την ενίσχυση, την ίδια ώρα που ο Καπτούμ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν και ο Τζίμυ Σουάρεθ να γίνει το νέο μεταγραφικό απόκτημα για τους Λαρνακείς.

Από χθες η ΑΕΚ βρίσκεται στην Λάρνακα και σήμερα η τεχνική ηγεσία έχει παραχωρήσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αύριο απόγευμα επανέρχονται στις προπονήσεις. Θα ακολουθήσουν πρωινές προπονήσεις Τετάρτη και Πέμπτη και ανάλογα πότε θα αναχωρήσει η ομάδα για Αθήνα, αν θα είναι Παρασκευή απόγευμα ή Σάββατο πρωί, θα βγει και το πρόγραμμα των υπόλοιπων προπονήσεων.

Γίνεται προσπάθεια να βρεθεί πτήση που θα βολέψει όσο γίνεται καλύτερα την ομάδα. Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ το Σάββατο θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο και θα επιστρέψει Κύπρο για ένα τελευταίο φιλικό τεστ με το ΑΠΟΕΛ στις 17 του μήνα.

Προσαρμόστηκαν νωρίς οι νέοι…

Ικανοποίηση επικρατεί στην ΑΕΚ για την προετοιμασία όπου όλα κύλησαν ομαλά. Μπορεί η ομάδα να γνώρισε τρεις ήττες σε ισάριθμα φιλικά, όμως έγινε αρκετή δουλειά με καθημερινές διπλές προπονήσεις και με τα νέα αποκτήματα να δείχνουν διάθεση και να έχουν και καλό πρόσωπο στα φιλικά.

Αυτό γέμισε αισιοδοξία τον Φεράντο και τους συνεργάτες του οι οποίοι δούλεψαν και στο τακτικό κομμάτι, περισσότερο στο 4-4-1-1 και εκτιμάται ότι μέσα από τα επόμενα δυο και τελευταία φιλικά θα μπορέσει η ομάδα να δείξει καλύτερα στοιχεία. Τα πόδια δεν θα είναι τόσο βαριά και αναμένεται αυτό να βοηθήσει στο να παρουσιάσει μία καλύτερη εικόνα.

Ίσως δεν είναι μόνο ο Καπτούμ…

Ο Καπτούμ θα αποτελέσει σύντομα και επίσημα παρελθόν από την ΑΕΚ μιας και δεν ικανοποιεί αλλά πολύ πιθανόν να μην είναι ο μοναδικός ο οποίος θα δει την πόρτα της εξόδου. Υπάρχουν 1-2 ακόμη παίκτες που είναι στη ζυγαριά και θα παρθεί σύντομα απόφαση.

Ο Ρόκα ψάχνει για ένα μέσο, ένα αριστερό μπακ, έναν επιθετικό και ένα ακραίο επιθετικό. Με την αποχώρηση του Καπτούμ θα υπάρχουν δυο κενές θέσεις στο ρόστερ με την πρόθεση του Ρόκα να είναι δεδομένη για ενίσχυση με παίκτης ή παίκτες κάτω των 22 αλλά και με κάποιο Κύπριο αν και εφόσον βρεθεί κάτι που θα ταιριάζει στα πλάνα του.

Στην Κύπρο ο Σουάρεθ

Ο Τζίμυ Σουάρεθ βρίσκεται από το Σάββατο στην Κύπρο, θα περάσει από ιατρικά τεστ και πιθανότατα σήμερα θα ανακοινωθεί και επίσημα από την ΑΕΚ η ολοκλήρωση της μεταγραφής του και αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο αύριο θα πραγματοποιήσει και την πρώτη του προπόνηση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα