ΑΠΟΕΛ: Η άφιξη του Μάγερ και η απάντηση για Ντβάλι

ΑΠΟΕΛ: Η άφιξη του Μάγερ και η απάντηση για Ντβάλι

Newsroom
max meyer apoel 5/7
Σύντομα αναμένεται στη Σερβία το τελευταίο απόκτημα του ΑΠΟΕΛ, ο Γερμανός μέσος Μαξ Μάγερ. Ο Γερμανός άσος θα ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας στο Ζλάτιμπορ, με την πιθανότητα να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του στο φιλικό ματς της Τρίτης απέναντι στη Ραντνίσκι, αν το αποφασίσει ο προπονητής Νταβίντ Γκαγιέγο.

Το φιλικό αυτό θα είναι το πρώτο του με την ομάδα, αλλά και το τρίτο και τελευταίο ματς που θα διεξαχθεί στη Σερβία για τον ΑΠΟΕΛ.

Η άφιξη του Μάγερ αποτελεί σημαντική ενίσχυση για τους «γαλαζοκίτρινους», καθώς προσθέτει ποιότητα και εμπειρία στο κέντρο. Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ ανυπομονούν να δουν τον νέο παίκτη εν δράσει και να αξιολογήσουν την απόδοση του στον αγωνιστικό χώρο. Η ένταξή του στην προετοιμασία αναμένεται να δώσει νέα ώθηση στην ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στο μεταξύ, η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ παραμένει σταθερή στις διαπραγματεύσεις για την πιθανή αποχώρηση του Λάσα Ντβάλι. Αν υπάρξει επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτησή του, η απάντηση της διοίκησης θα είναι ξεκάθαρη πληρώστε. Αυτή η θέση δείχνει την αποφασιστικότητα του συλλόγου να διασφαλίσει τα συμφέροντά του και να διατηρήσει το αγωνιστικό του επίπεδο σε υψηλά πρότυπα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα