ΑΠΟΕΛ: Στη δίνη της κριτικής ο Ντομίνγκες και η παρέμβαση του προέδρου

ΑΠΟΕΛ: Στη δίνη της κριτικής ο Ντομίνγκες και η παρέμβαση του προέδρου

Newsroom
dominguez_press
Ο Ζοζέ Ντομίνγκες βρέθηκε στο επίκεντρο της καταιγίδας μετά την απογοητευτική εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ στην Ιρλανδία.

Η ισοπαλία στην πρεμιέρα του Conference League έρχεται να προστεθεί στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα στο πρωτάθλημα, αφήνοντας τον Πορτογάλο τεχνικό εκτεθειμένο απέναντι στη διαρκώς αυξανόμενη πίεση. Παρά τα προβλήματα που διαγράφονται στον ορίζοντα, ο Ντομίνγκες φαίνεται να μην έχει πλήρως αντιληφθεί το βάθος της κρίσης, κάτι που καθίσταται σαφές από τις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο οι φίλαθλοι που εκφράζουν ανησυχία. Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, φανερά ενοχλημένος από την αδυναμία της ομάδας να εκμεταλλευτεί την αριθμητική της υπεροχή, αλλά και την απογοητευτική εικόνα ορισμένων παικτών, παρενέβη άμεσα. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Πετρίδης κατέστησε σαφές πως η υπομονή έχει όρια, καλώντας τους πάντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα την κατάσταση.

Με τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ να πλησιάζει, η πίεση για άμεση βελτίωση είναι ασφυκτική. Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να παρουσιάσει μια ριζικά διαφορετική εικόνα, καθώς ο χρόνος για διορθωτικές κινήσεις λιγοστεύει. Ο προπονητής και η διοίκηση βρίσκονται ενώπιον μιας κρίσιμης καμπής, με την ευθύνη της επόμενης ημέρας να βαραίνει, ενώ οι απαιτήσεις του κόσμου και οι φιλοδοξίες της ομάδας συνεχίζουν να αυξάνονται επικίνδυνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα