ΑΠΟΕΛ: Το σχέδιο του προέδρου για τον επιθετικό

ΑΠΟΕΛ: Το σχέδιο του προέδρου για τον επιθετικό

Newsroom
PETRIDIS KVILI
Με κύριο στόχο την πρόκριση σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και κυρίως στο Champions League, η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ προσπαθεί να προσελκύσει υψηλής ποιότητας ποδοσφαιριστές.

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, στοχεύει στην πρόκριση της ομάδας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, με κύριο όραμα το Champions League. Για την υλοποίηση αυτού του φιλόδοξου σχεδίου, είναι αναγκαία η προσέλκυση ποδοσφαιριστών υψηλής αξίας.

Η απόκτηση του Μαξ Μάγερ δείχνει την πρόθεση της διοίκησης να ενισχύσει ουσιαστικά το σύνολο. Οι φίλαθλοι προσδοκούν παρόμοιες μεταγραφές, ειδικά για την επίθεση.

Η στρατηγική του Πετρίδη περιλαμβάνει την ενσωμάτωση παικτών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο γήπεδο. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ επιδεικνύει την αποφασιστικότητά της να επενδύσει, αυξάνοντας τις πιθανότητες επιτυχίας.

Οι φίλοι της ομάδας παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις μεταγραφικές κινήσεις, αναμένοντας νέες προσθήκες που θα ανεβάσουν το σύνολο σε υψηλότερο επίπεδο και θα το φέρουν πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα