Ανόρθωση: Στην Κυπερούντα η «Κυρία» με νέα πρόσωπα και αρκετές ελλείψεις

Ανόρθωση: Στην Κυπερούντα η «Κυρία» με νέα πρόσωπα και αρκετές ελλείψεις

Πάνος Λάρκος
ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Η Ανόρθωση «μετακόμισε»« στην Κυπερούντα για τη συνέχεια της προετοιμασίας της, με τον Γιάννη Οκκά να «χτενίζει» περιπτώσεις παικτών και τη διοίκηση να ασχολείται -και- με τους Ουαγκέ, Τσίκο.

Στα πιο βαθιά της προετοιμασίας της μπαίνει από σήμερα η Ανόρθωση μιας και η ομάδα έχει μετακομίσει ήδη στην Κυπερούντα εκεί όπου θα παραμείνει μέχρι τις 26 Ιουλίου πριν επιστρέψει στην Λάρνακα.

Εκεί θα μπουν οι βάσεις για τη νέα σεζόν όμως ο Γιάννης Οκκάς «τρέχει» για να μπορέσει να προλάβει και να φέρει παίκτες μέσα στη βδομάδα, έτσι ώστε η προετοιμασία να κυλήσει σε καλύτερα πλαίσια και να υπάρχει ένας καλός κορμός για να δουλέψει.

Ο Τεϊσέιρα περνά από ιατρικά και θα ενσωματωθεί πολύ σύντομα με την υπόλοιπη ομάδα, ο Χατάμπ είναι θέμα χρόνου και θα είναι λογικά μέσα στη βδομάδα στην Κύπρο, όμως υπάρχουν εκκρεμότητες και ανοικτά μέτωπα μιας και κάποιοι παίκτες δεν απάντησαν ή απάντησαν αρνητικά στις προτάσεις της ομάδας και ο Οκκάς είναι στο ψάξιμο.

Στις 17 του μήνα θα γίνει το πρώτο φιλικό παιχνίδι της Ανόρθωσης με αντίπαλο την ΕΝΠ και εκεί θα είναι εφικτό να δούμε ένα πρώτο δείγμα, αν και ακόμη πολύ νωρίς για συμπεράσματα.

Θυμίζουμε ότι νέα πρόσωπα είναι οι Σταμούλης, Γούλερι, Ζίβκοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς και Τεσέϊρα, ενώ αναμένεται και ο Χατάμπ.

«Δουλεύουν» τις περιπτώσεις Ουαγκέ και Τσίκο

Στην Ανόρθωση μεταξύ άλλων καλούνται να βρουν λύσεις και στις περιπτώσεις των Ουαγκέ και Τσίκο που δεν είναι στις προπονήσεις. Και οι δυο θέλουν να πάρουν μεταγραφή αλλά αν δεν έρθει πρόταση δεν φεύγουν. Ειδικά ο Ουαγκέ θα πρέπει να ικανοποιηθεί η διοίκηση και να χαρίσει και ο ίδιος μέρος των δεδουλευμένων του όπως ήταν η αρχική συμφωνία.

Για τον Τσίκο είναι μπερδεμένα τα πράγματα και το θέμα είναι στα χέρια και των νομικών της ομάδας, μιας και έπρεπε ήδη να είχε καταβληθεί το ποσό των 50.000 ευρώ στη Νέα Σαλαμίνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα