Οκκάς: «Πήραμε μια σπουδαία νίκη σήμερα απέναντι σε έναν αντίπαλο που παλεύει όλα τα παιχνίδια»

Οκκάς: «Πήραμε μια σπουδαία νίκη σήμερα απέναντι σε έναν αντίπαλο που παλεύει όλα τα παιχνίδια»

Newsroom
ΟΚΚΑΣ
Ο προπονητής της Ανόρθωσης Γιάννης Οκκάς στάθηκε στην εξαιρετική εικόνα του πρώτου μέρους, μετά τη μεγάλη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας.

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος ήταν ο προπονητής της Ανόρθωσης, Γιάννης Οκκάς, μετά την εύκολη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας.

Αναλυτικά το τι δήλωσε στη Συνέντευξη Τύπου:

«Σήμερα παίζανε δυο ομάδες της Αμμοχώστου. Ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα με 3-0 στο πρώτο ημίχρονο. Κάτι που μας έδωσε την ευκαιρία να διαχειριστούμε κάποιους ποδοσφαιριστές. Το δεύτερο ημίχρονο δεν αξίζει και μεγάλης ανάλυσης. Ευτυχώς δεν μπήκαμε σε περιπέτειες. Πήραμε μια σπουδαία νίκη σήμερα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που παλεύει όλα τα παιχνίδια.Είμαστε σε μια φάση που ψαχνόμαστε ακόμη. Θέλουμε να έχουμε περισσότερη διάρκεια στο παιχνίδι μας.Μας χαροποιεί η παρουσία του Ίλιεφ, γιατί με το παιχνίδι του δίνει χώρους στον Λόπες. Μας έλειπε αυτό στα πρώτα παιχνίδια. »

Στην κάμερα της Cablenet δήλωσε:

Για τον Κρικόβιακ: «Ο Κριχόβιακ είναι τεράστια προσωπικότητα, θα μας δώσει εμπειρία και ποιότητα. Από τέτοιους ποδοσφαιριστές μαθαίνουν και οι μικρότεροι.

Για την επιλογή του 3-5-2: «Δεχθήκαμε κάποια εύκολα γκολ. Η Σαλαμίνα έχει καλούς ποδοσφαιριστές και θέλαμε να τους κλειδώσουμε. Γι’ αυτό αγωνιστήκαμε με τριάδα. Είναι ένας σχηματισμός που τον δουλεύουμε, αφού πρέπει να είμαστε ευέλικτοι.Μας βοήθησε η ποιότητα του Στέφανου Χαραλάμπους με την μπάλα. Κρατούσε μπάλες ο Ίλιεφ και έδινε χώρους στον Λόπες.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα