Παύλος Κορρέα: «Μετά από 9 χρόνια ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω την Ανόρθωση»

Παύλος Κορρέα: «Μετά από 9 χρόνια ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω την Ανόρθωση»

Newsroom
ΚΟΡΕΑ
Την αποχώρησή του ύστερα από 9 χρόνια από την Ανόρθωση ανακοίνωσε μέσω ανάρτησής του ο Παύλος Κορρέα, ευχαριστώντας τον κόσμο του συλλόγου.

Παρελθόν από την Ανόρθωση θα αποτελέσει ο Πάυλος Κορρέα. Ο Κύπριος αμυντικός μέσω ανάρτησής του στα social media προανήγγειλε το «αντίο» του από τον σύλλογο της Αμμοχώστου.

Έπειτα από 9 χρόνια παρουσίας στην «Κυρία», ο 25χρονος πιθανότατα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Βόλο, από τον οποίο έχει πρόταση. Συνολικά, ο Κορρέα αγωνίστηκε 103 φορές με την Ανόρθωση, σημειώνοντας 4 γκολ και δίνοντας 2 ασίστ.

Το μήνυμά του:

«Μετά από 9 χρόνια έφτασε η στιγμή να αποχαιρετήσω την ομάδα της Ανόρθωσης! Είμαι ευγνώμων για οσα εζησα και ευχαριστώ τον τεράστιο κόσμο της ομάδας, και όλους όσους πίστεψαν σε εμένα. Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στην ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα