Πέτροβιτς, ΑΠΟΕΛ: «Η πιο δύσκολη ομάδα για εμάς η Ορνταμπάσι»

Πέτροβιτς, ΑΠΟΕΛ: «Η πιο δύσκολη ομάδα για εμάς η Ορνταμπάσι»

Newsroom
petrovic kick off
Ο Ράντοσαβ Πέτροβιτς μίλησε στην Cablenet από τη Σερβία, όπου πραγματοποιείται η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει της αναμέτρησης για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Πέτροβιτς, σε δηλώσεις του, επαίνεσε την Ορνταμπάσι, η οποία είναι το φαβορί στο ζευγάρι με την Πέτροκουμπ και άρα η πιο πιθανή αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Αναλυτικά το τι δήλωσε:

« Όταν είδα την τελευταία λίστα με τους πιθανούς αντιπάλους μας δεν ήθελα να κληρωθούμε μαζί με την Ορνταμπάσι. Ήμουν εκεί και ξέρω πολύ καλά ότι είναι λίγο-πολύ ίδια ομάδα με ίδιο προπονητή. Τους ξέρω πολύ καλά, είναι έμπειρη ομάδα. Έχουν 6, 7, 8 ποδοσφαιριστές που παίζουν στην Εθνική ομάδα, υπάρχουν δυο παίκτες με τους οποίους έπαιζα μαζί στην Ντιναμό Κιέβου και έχουν συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ γκολ και με την Εθνική Ουκρανίας. Έχουν ποιότητα, εμπειρία αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι βρίσκονται στα μέσα της σεζόν στο πρωτάθλημα τους άρα είναι σε καλή φόρμα. Θα είναι για εμάς η πιο δύσκολη ομάδα»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα