Ανόρθωση: Ο Κίκο, ο Τσίκο και οι χαμηλοί τόνοι με τους επενδυτές

Ανόρθωση: Ο Κίκο, ο Τσίκο και οι χαμηλοί τόνοι με τους επενδυτές

Πάνος Λάρκος
kiko
Η Ανόρθωση ανακοίνωσε χθες την απόκτηση δυο ποδοσφαιριστών κι έτσι κάποιες τρύπες του ρόστερ έχουν κλείσει αλλά απομένουν ακόμη αρκετές ανοικτές. Είναι λογικό ο Γιάννης Οκκάς και η Ανόρθωση να μην έχουν την οικονομική ευχέρεια να χτυπήσουν παίκτες από το πάνω ράφι και προσπαθούν να βρουν ποδοσφαιριστές που θα είναι μεν φθηνοί αλλά θα μπορούν να του κάνουν τη δουλειά που ο ίδιος θέλει στο γήπεδο.

Κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει μιας το να βρεις φθηνούς παίκτες που θα σου δώσουν περισσότερα απ’ αυτό που πληρώνεις είναι εξαιρετικά δύσκολο. Το να πετύχεις μία-δυο περιπτώσεις πιθανόν να γίνει, το να πετύχεις περισσότερες είναι σχεδόν απίθανο. Γι’ αυτό και ο Οκκάς θέλει να πάει σε επιλογές όσο γίνεται πιο σίγουρες και πιο μελετημένες.

Ρόγκουλιτς και Ράφα Λόπες είναι παίκτες της «Κυρίας» και ο επόμενος πιθανόν να είναι ο Κίκο με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία και αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο θα ανανεώσει και θα παραμείνει κάτοικος «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Να τον ξεφορτωθούν…


Τρόπους για να μπορέσει η Ανόρθωση να απεμπλακεί οριστικά από τον ιδιόρρυθμο Τσίκο ψάχνει η διοίκηση που θέλει να τον πουλήσει για να… γλιτώσει. Ο Τσίκο σε αυτή την Ανόρθωση δεν χωράει μιας και θα δημιουργεί το ένα πρόβλημα πίσω απ’ το άλλο. Γίνεται προσπάθεια να εξοφληθεί η Νέα Σαλαμίνα και την ίδια ώρα να πουληθεί στο εξωτερικό.

Από το Ισραήλ φαίνεται να προκύπτει ενδιαφέρον αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποια θα είναι η επόμενη μέρα για τον 25χρονο Αγκολέζο ο οποίος όσο ταλέντο έχει άλλο τόσο περίεργος και απρόβλεπτος είναι.

Το πάνε χαλαρά με τους επενδυτές


Τις προηγούμενες μέρες έγινε αρκετός λόγος στα ΜΜΕ για τους επενδυτές που ενδιαφέρονται να εισέλθουν στα της Ανόρθωσης. Λέγεται ότι είναι διατεθειμένοι να βάζουν 3 εκατομμύρια τον χρόνο και να έχουν την πλήρη διαχείριση του «Αντώνης Παπαδόπουλος». Από πλευράς επίσημης Ανόρθωσης επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον αλλά δεν θέλουν να φουσκώνουν τα μυαλά του κόσμου.

Όπως έχουμε γράψει ξανά είναι μία διαδικασία αρκετά χρονοβόρα και χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί και σίγουρα προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις. Υπάρχουν σχεδόν καθημερινά επαφές με τους επενδυτές αλλά δεν σημαίνει ότι θα προχωρήσει 100% το όλο θέμα. Γι’ αυτό και ο κόσμος επιβάλλεται να κρατά μικρό καλάθι χωρίς να περιμένει ότι ήρθαν ή έρχονται οι σωτήρες που θα σώσουν την Ανόρθωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα