Ανόρθωση: Ο μοναδικός πονοκέφαλος του Οκκά

Ανόρθωση: Ο μοναδικός πονοκέφαλος του Οκκά

Πάνος Λάρκος
οκκας ανορθωση συμφωνια
Σε ρυθμούς Ομόνοιας Αραδίππου κινούνται στην Ανόρθωση μιας και η πρεμιέρα της Παρασκευής κρίνεται πολύ σημαντική ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος αλλά και του κλίματος στα αποδυτήρια και γενικότερα στον κόσμο.

Άπαντες γνωρίζουν πολύ καλά ότι ένα νικηφόρο ξεκίνημα θα φέρει εφορία και χαμόγελα στον κόσμο. Ο Οκκάς και οι συνεργάτες του θέλουν να προετοιμάσουν τους παίκτες τους όσο γίνεται καλύτερα για να μπουν το βράδυ της Παρασκευής στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με φόρα και ψυχολογία νικητή.

Μπορεί να μην υπάρχουν οι υψηλοί στόχοι άλλων χρόνων αλλά όσοι φοράνε την φανέλα με τον Φοίνικα καλούνται να αντιληφθούν το βάρος της φανέλας που κουβαλάνε και να τα δίνουν όλα. Αυτό θέλει και ο κόσμος κι ας μην έρχονται πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα.

Αγωνιστικά ο Γιάννης Οκκάς έχει ως μοναδικό πονοκέφαλο τον Αντρέ Τεσέϊρα. Ο κεντρικός αμυντικός της «Κυρίας» είναι αμφίβολος για την ώρα και πιθανόν αύριο να είναι καθοριστική μέρα αν θα προλάβει ή όχι την πρεμιέρα. Στο πλάνο για την πρεμιέρα είναι κανονικά ο Παρούτης όπως και ο Ματίας Σπόλιαριτς.

Χιλιάδες Ανορθωσιάτες…


Αν και τυπικά φιλοξενούμενη η Ανόρθωση αναμένεται να έχει χιλιάδες κόσμο στο πλευρό της. Υπάρχει συμφωνία με την Ομόνοια Αραδίππου να δοθούν στην Ανόρθωση οι τρεις από τις τέσσερις κερκίδες του γηπέδου και ήδη η προπώληση πηγαίνει πολύ καλά. Στόχος λοιπόν είναι με την μαζική παρουσία του κόσμου η «Κυρία» να ξεκινήσει με το δεξί το πρωτάθλημα.

Λίγη υπομονή ακόμη!


Στα μεταγραφικά αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι πολύ προχωρημένο. Επαφές γίνονται αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια περίπτωση που να είναι μία ανάσα από την ολοκλήρωση της. Γι’ αυτό και ο κόσμος θα πρέπει να κάνει λίγη ακόμη υπομονή για τις τελευταίες πινελιές που θα γίνουν στο ρόστερ. Το σίγουρο και το ευχάριστο είναι ότι έχει απεμπλακεί η ομάδα από τον πονοκέφαλο… Τσίκο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα