Ανόρθωση, Μιχαηλούδης: «Προφορική συμφωνία Τσίκο με Πορτιμονένσε, η προσοχή μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος»

Ανόρθωση, Μιχαηλούδης: «Προφορική συμφωνία Τσίκο με Πορτιμονένσε, η προσοχή μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος»

Newsroom
ΜΙΧΑΗΛΟΥΔΗΣ
Ο υπεύθυνος γραφείου τύπου της Ανόρθωσης, Χριστόφορος Μιχαηλούδης, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

Ο υπεύθυνος γραφείου τύπου της Ανόρθωσης, Χριστόφορος Μιχαηλούδης, αποκάλυψε ότι υπάρχει προφορική συμφωνία της Πορτιμονένσε με τον ποδοσφαριστή Τσίκο. Παράλληλα, μίλησε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά και τα μεταγραφικά.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες δηλώσεις του στον σπορ fm 95.0:

«Υπάρχει προφορική συμφωνία του Τσίκο με την Πορτιμονένσε, όμως ακόμη δεν έχουν πέσει υπογραφές. Μόλις πέσουν οι υπογραφές τότε θα μπορούμε να το ανακοινώσουμε. Είμαστε ουσιαστικά κοντά στην τελική συμφωνία. Ο Τσίκο μας ταλαιπώρησε αρκετά στο πειθαρχικό κομμάτι κι απ’ την στιγμή που δεν ήταν τυπικός στις υποχρεώσεις του, και όπως φάνηκε δεν ήθελε να αγωνιστεί στην ομάδα μας, είναι θετική εξέλιξη η παραχώρηση του με τη μορφή δανεισμού»

Για την πρεμιέρα και τα μεταγραφικά: «Υπάρχουν ακόμη μέρες για το τέλος της μεταγραφικής και ο προπονητής ξέρει τι θέλει η ομάδα. Βλέπουμε κάποιες περιπτώσεις, ενώ υπάρχει στη μέση και το οικονομικό. Η προσοχή μας πάντως είναι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Είμαστε τυπικά φιλοξενούμενοι και γι’ αυτό δεν θα ισχύσουν οι κάρτες διαρκείας. Έχουν πουληθεί 2500 εισιτήρια και πάει πολύ καλά η προπώληση»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα