Νέα Σαλαμίνα: Φουλάρει για την επίθεση

Νέα Σαλαμίνα: Φουλάρει για την επίθεση

Πάνος Λάρκος
christodoulos_christodoulou
Η Νέα Σαλαμίνα, μετά το διπλό μεταγραφικό χτύπημα με Ασεβέδο και Γκμπέλε, στοχεύει στην κάλυψη των κενών θέσεων που υπάρχουν στο ρόστερ.

Μετά την ανακοίνωση με τη διπλή ενίσχυση από πλευράς ερυθρολεύκων με Ασεβέδο και Γκπμέλε η ομάδα σχετικά με το μεταγραφικό της σχεδιασμό επικεντρώνεται στην κάλυψη των κενών θέσεων που υπάρχουν στο ρόστερ στην επίθεση.

Προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός επιθετικού που θα έχει το εύκολο γκολ. Όταν κυκλοφόρησε ότι έμεινε ελεύθερος ο Ντορεγκαράι από την Ουνιβερσιτάριο πολλοί το συνέδεσαν με πιθανή επιστροφή του στη Νέα Σαλαμίνα, όμως ο Αργεντινός επιθετικός ήταν ήδη συμφωνημένος στον Απόλλωνα.

Πιθανότατα και το κασέ του δεν θα μπορούσε να καλυφθεί από τη Νέα Σαλαμίνα μιας και έχει ανέβει αρκετά το μισθολόγιο του και η ομάδα της Αμμοχώστου δύσκολα θα προσφέρει συμβόλαιο πάνω από 100 χιλιάρικα για τον επιθετικό της.

Ο Χριστοδούλου θέλει λοιπόν ένα σέντερ φορ που θα έχει το γκολ και πιθανόν θα κάνει υπομονή μέχρι να βρει κάτι που πραγματικά θα τον δελεάσει ή θα περιμένει να πέσουν οι απαιτήσεις κάποιων παικτών που ίσως θέλει τώρα, αλλά οικονομικά δεν μπορεί η ομάδα να καλύψει. Αν κάποιοι είναι ελεύθεροι προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου δεν θα μπορούν να είναι τόσο απαιτητικοί με τα χρήματα που αξιώνουν.

 

Πέρα από τον επιθετικό κορυφής στόχος είναι να αποκτηθεί και ένας ακραίος επιθετικός που θα είναι ταχύς και θα μπορεί να διεισδύσει στην αντίπαλη περιοχή αλλά και να έχει το γκολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα