Ανόρθωση: Άρχισε προπονήσεις ο Κίκο, φεύγει για Τορίνο ο Τζουλίου

Ανόρθωση: Άρχισε προπονήσεις ο Κίκο, φεύγει για Τορίνο ο Τζουλίου

Πάνος Λάρκος
tzoulio anorthosi
Έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του και να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα είναι ο Δημητριανός Τζουλίου ο οποίος είναι μία ανάσα από το να πάρει μεταγραφή στην Ιταλία για λογαριασμό της Τορίνο. Την ίδια στιγμή, ο Κίκο έχει αποδεχθεί την πρόταση για ανανέωση και ξεκίνησε προπονήσεις.

Πολύ κοντά στο να πάρει μεταγραφή στην Ιταλία για λογαριασμό της Τορίνο, είναι ο 18χρονος Δημητριανός Τζουλίου.

Η Ανόρθωση αυτό που πέτυχε είναι να διασφαλίσει ότι ο Τζουλίου θα συνεχίσει να της ανήκει και τα επόμενα χρόνια σε περίπτωση που η Τορίνο δεν θελήσει να τον κρατήσει. Με λίγα λόγια ο 18χρονος μεσοεπιθετικός θα ανανεώσει πρώτα με την Ανόρθωση μέχρι το 2028 και στη συνέχεια θα δοθεί με τη μορφή δανεισμού στην Τορίνο.

Αν η ιταλική ομάδα μείνει ικανοποιημένη από την παρουσία του Τζουλίου και θελήσει να τον κρατήσει, τότε θα πρέπει να πληρώσει το ποσό της ρήτρας που θα μπει στο συμβόλαιο του για να αποκτήσει τα δικαιώματα του. Η εξέλιξη αυτή χαροποιεί και την πλευρά του ποδοσφαιριστή που θέλει να δοκιμάσει να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του αλλά και την Ανόρθωση η οποία θα βγει κερδισμένη μιας και θα πάρει χρήμα για το δανεισμό του και θα μπορεί να επωφεληθεί περαιτέρω αν η Τορίνο καταβάλει τη ρήτρα που θα μπει.

Στην Κυπερούντα ο Κίκο


Οριστική εξέλιξη με τον Κίκο μιας και έχει αποδεχθεί την πρόταση της Ανόρθωσης, πιθανότατα έχει υπογράψει ήδη ανανέωση του συμβολαίου του και βρίσκεται ήδη στην Κυπερούντα όπου ξεκίνησε προπονήσεις. Ένα κεφάλαιο ακόμη κλείνει για τον Οκκά με την Ανόρθωση να κάνει ότι μπορεί για να πάρει θετική απάντηση και από τον Ντουάρτε.

Θυμίζουμε ότι μετά από απόφαση του Γιάννη Οκκά το φιλικό με την ΕΝΠ έχει ακυρωθεί μιας και δεν κρίνεται ακόμη έτοιμη η ομάδα για να δώσει φιλικό ματς. Το ρόστερ δεν είναι ακόμη στελεχωμένο σε ικανοποιητικό βαθμό και γενικότερα χρειάζεται ακόμη να γίνει αρκετή δουλειά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα