Ανόρθωση: Δεν πέφτει ο Σπόλιαριτς, σε εξέλιξη επαφές ανάμεσα σε Άρη και Ανόρθωση

Πάνος Λάρκος
spoliaric anorthosi
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές της Ανόρθωσης με τον Άρη για τον δανεισμό του Ματίας Σπόλιαριτς. Ο διεθνής Κύπριος μεσοεπιθετικός είναι θετικός στο να συνεχίσει στην Ανόρθωση αλλά δεν θέλει να πέσει μισθολογικά σε σχέση με αυτά που αμείβεται στον Άρη.

Η Ανόρθωση δεν μπορεί να καλύψει το συμβόλαιο του και γίνονται συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές με στόχο να βρεθεί μέση λύση. Πιθανόν η λύση να είναι να πληρώνουν από μισά χρήματα οι δυο ομάδες. Ο Άρης μέχρι στιγμής έδειξε διάθεση να καταβάλει το 40% του μισθού του και γίνονται προσπάθειες να αυξηθεί αυτό το ποσοστό.

Πιθανόν να τα βρουν κάπου στη μέση και ο Σπόλιαριτς να μετακομίσει από την Λεμεσό στην Λάρνακα για λογαριασμό της «Κυρίας», όπου είναι δεδομένο ότι θα έχει βασικό ρόλο και πολύ περισσότερες συμμετοχές σε σχέση με τον φετινό Άρη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα