Ανόρθωση: Πλησιάζει ο Ντουάρτε, στην τελική ευθεία του Σπόλιαριτς

Ανόρθωση: Πλησιάζει ο Ντουάρτε, στην τελική ευθεία του Σπόλιαριτς

Πάνος Λάρκος
Ο Φρεντ Ντουάρτε του Παναιτωλικού
Σημαντικές εξελίξεις προκύπτουν στα μεταγραφικά της Ανόρθωσης, καθώς τόσο ο Ντουάρτε όσο και ο Σπόλιαριτς φαίνεται πως βρίσκονται πολύ κοντά στην «Κυρία».

Εξελίξεις φαίνεται να προκύπτουν στην περίπτωση του Φρεντερίκο Ντουάρτε μιας και ο ποδοσφαιριστής έχει διαμηνύσει ότι είναι κοντά στο να απαντήσει θετικά και να φορέσει τον φοίνικα στο στήθος.

Ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός αποτελούσε προτεραιότητα για τον Γιάννη Οκκά και η θετική εξέλιξη που παρατηρείται είναι κάτι που αν όλα κυλήσουν ομαλά και έρθει στην «Κυρία» θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τον Κύπριο τεχνικό. Ο Ντουάρτε την τελευταία εξαετία ήταν στην Ελλάδα και στον Παναιτωλικό όπου κατέγραψε συνολικά 126 συμμετοχές και 10 γκολ στο πρωτάθλημα.

Πέρσι είχε 29 συμμετοχές και τρία γκολ και γενικά είναι παίκτης που δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής και θα μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα της Αμμοχώστου. Η «Κυριά» για να μπορέσει να πλησιάσει στο «ναι» του ποδοσφαιριστή ανέβασε την προσφορά της και ετοιμάζεται ο Πορτογάλος να κλείσει στην Ανόρθωση που θα είναι μία σημαντική προσθήκη στην προσπάθεια που γίνεται για τη νέα σεζόν.

Την ίδια ώρα η Ανόρθωση είναι στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον Άρη για το δανεισμό του Ματίας Σπόλιαριτς. Ο διεθνής Κύπριος άσος θέλει να πάει στην Ανόρθωση όπου θα έχει σημαντικό χρόνο συμμετοχής και αυτό που απομένει είναι να λυθεί το θέμα της μισθοδοσίας του. Η Ανόρθωση δεν μπορεί να καλύπτει το συμβόλαιο του και θέλει να πληρώνει το μισό αυτή και το άλλο μισό ο Άρης. Κάτι που πολύ πιθανόν στο τέλος της ημέρας να γίνει και να κατηφορίσει για «Αντώνης Παπαδόπουλος» οριστικά.

Το όλο θέμα δεν θα αργήσει να ξεκαθαρίσει και πιθανότατα μέσα στην βδομάδα θα υπάρξει κατάληξη με την ομάδα της Αμμοχώστου να είναι αισιόδοξη ότι θα τελειώσει θετικά.

Εγκρίνει το μπάτζετ της νέας σεζόν

Την ετήσια Γενική της Συνέλευση θα πραγματοποιήσει σήμερα (17:30) η εταιρία της Ανόρθωσης όπου θα γίνει λογοδοσία του δ.σ., έγκριση των περσινών οικονομικών καταστάσεων και έγκριση του προϋπολογισμού της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το μπάτζετ θα ανέρχεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Την ίδια ώρα τα μέλη θα έχουν τη δυνατότητα να ρωτήσουν και να ενημερωθούν για ότι θέμα επιθυμούν, έτσι ώστε να λάβουν απαντήσεις σε ερωτήματα που πιθανόν να έχουν απορίες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα