Ανόρθωση: Ο Αντώνης Μικελλίδης αναπληρωτής πρόεδρος

Ανόρθωση: Ο Αντώνης Μικελλίδης αναπληρωτής πρόεδρος

Newsroom
ανορθωση μπασκετ εισφορα
Ενημέρωση εξέδωσε η Ανόρθωση, μετά την Γενική Συνέλευση του Σωματείου. Ξεχωρίζει, ο διορισμός του Αντώνη Μικελλίδη ως Αναπληρωτής Πρόεδρος της «Κυρίας»

Αναλυτικά η ενημέρωση από την Ανόρθωση:

«Την Τετάρτη 17 Ιουλίου, έλαβε χώρα η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου, που διεξήχθη στην παρουσία αρκετών μελών.

Η Συνέλευση ξεκίνησε με τη λογοδοσία του Διοικητικού Συμβουλίου από τον Πρόεδρο κ. Χρίστο Χατζηστεφάνου, ενώ ακολούθως παρουσιάστηκαν οι ελεγμένες οικονομικές καταστάσεις για το έτος 2023, οι οποίες και εγκρίθηκαν. Σημειώνεται ότι, όπως ενημέρωσε σχετικά ο Πρόεδρος, ο κ. Αντώνης Μικελλίδης αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, ενώ ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων, κ. Ανδρέας Ανδρέου, επίσης λαμβάνει θέση Μέλους στο Δ.Σ.

Ακολούθησε αναλυτική ενημέρωση των μελών για την οικονομική κατάσταση των τμημάτων, συμπεριλαμβανομένου και του ποδοσφαίρου, και εγκρίθηκαν οι προϋπολογισμοί τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα