Καρμιώτισσα: Η… μπάλα στον Αυγουστή για την πρόταση σε Κατσαντώνη

Καρμιώτισσα: Η… μπάλα στον Αυγουστή για την πρόταση σε Κατσαντώνη

Σάββας Νεοκλέους
ΑΥΓΟΥΣΤΗ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ
Το Gazzetta Cyprus σας ενημέρωσε για το ενδιαφέρον του Απόλλωνα προς το πρόσωπο του Ανδρέα Κατσαντώνη και πλέον έχει όλο το ρεπορτάζ της υπόθεσης που... θα κριθεί κυρίως από τον Σωφρόνη Αυγουστή.

Όπως ενημερωθήκατε το βράδυ της Τετάρτης, ο Απόλλωνας Λεμεσού εξέφρασε το ενδιαφέρον του στην Καρμιώτισσα για απόκτηση του Ανδρέα Κατσαντώνη

Η πληροφόρηση που λάβαμε κάνει λόγο πως ο πρόεδρος, Σταύρος Δημοσθένους, απευθύνθηκε προς τον προπονητή της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών, Σωφρόνη Αυγουστή, να αποφασίσει κατά το πόσο χρειάζεται, έχει στα πλάνα του, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025, τον ποδοσφαιριστή, Ανδρέα Κατσαντώνη.

Έτσι, ο Κύπριος τεχνικός καλείται άμεσα να αποφασίσει εάν θα διατηρήσει στη «φαρέτρα» του τον ποδοσφαιριστή, ή εάν θα δώσει το «ΟΚ» στη διοίκηση της Καρμιώτισσας να μπει σε διαπραγματεύσεις με τον Απόλλωνα, για να διαφανεί εάν θα γίνει το deal.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα