Καρμιώτισσα: «Έφτασε» στα γραφεία πρόταση για Ντούμπια

Καρμιώτισσα: «Έφτασε» στα γραφεία πρόταση για Ντούμπια

Σάββας Νεοκλέους
ΝΤΟΥΜΠΙΑ
Έχοντας πραγματοποιήσει μια εξαιρετική σεζόν (2023-2024) με τη φανέλα της Καρμιώτισσας, ο Ντούμπια «έφερε» πρόταση στα γραφεία των «πορτοκαλί».

Ένας εκ των παικτών που είχε αρκετά καλή σεζόν την περασμένη αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών ήταν ο Ντούμπια.

Εδώ και μερικές μέρες έφθασε στα γραφεία των «πορτοκαλί» πρόταση από την Ντιναμό Βουκουρεστίου για να αποκτήσει τον επιθετικό από την Ακτή Ελεφαντοστού.

Η οικονομική πρόταση δεν ήταν σε τέτοια επίπεδα που να ικανοποιεί τη διοίκηση Σταύρου Δημοσθένους, ενώ φαίνεται ότι και ο παίκτης υπολογίζεται για τη νέα σεζόν από τον Σωφρόνη Αυγουστή.

Εάν θα υπάρξει συνέχεια στο… σήριαλ Ντούμπια θα φανεί τις επόμενες μέρες, κατά το πόσο θα επανέλθει η ομάδα της Ρουμανίας ή κάποια άλλη ομάδα εάν επιθυμεί να εντάξει στη δύναμη της τον ποδοσφαιριστή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα