Ανόρθωση: Τα αποτελέσματα της Γενικής Συνέλευσης της Εταιρίας

Ανόρθωση: Τα αποτελέσματα της Γενικής Συνέλευσης της Εταιρίας

Newsroom
ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Η ομάδα της Αμμοχώστου με ανακοίνωσή της δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα της χθεσινής (17/7) Γενικής Συνέλευσης της Εταιρίας.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ανόρθωση, ούτως ώστε να ενημερώσει άπαντες για τα αποτελέσματα της χθεσινής (17/7) Γενικής Συνέλευσης της Εταιρίας, που έλαβε χώρα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Αναλυτικά:

Διεξήχθη την Τετάρτη 17 Ιουλίου η Ετήσια Γενική και Εκλογική Συνέλευση της Εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια ΛΤΔ στην Αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» του Σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Στη Συνέλευση παρουσιάστηκαν και εγκρίθηκαν οι οικονομικές καταστάσεις της Εταιρείας καθώς και η έκθεση των Ελεγκτών για την περίοδο 01/01/2023 μέχρι 31/12/2023.

Ακολούθησε η εκλογική διαδικασία με τους κ.κ. Σταύρο Παπαγεωργίου και Μάριο Παπαγιώργη να εκλέγονται ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας. Τ

έλος εγκρίθηκε και το δικαίωμα για περίοδο ενός έτους στο Διοικητικό Συμβούλιο για παραχώρηση σε οποιοδήποτε πρόσωπο είτε συνήθων μετοχών Τάξης Β είτε Εξαγοράσιμων Μετοχών Τάξης Γ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα