Ανόρθωση: Κρίσιμες ώρες για Ντουάρτε και Σπόλιαριτς

Ανόρθωση: Κρίσιμες ώρες για Ντουάρτε και Σπόλιαριτς

Πάνος Λάρκος
σπολιαριτς 11/7
Η Γενική Συνέλευση της Εταιρίας της Ανόρθωσης πραγματοποιήθηκε (17/7), και πλέον στην «Κυρία» εστιάζουν σε «οικονομικές ενέσεις» καθώς και στις περιπτώσεις των Ντουάρτε και Σπόλιαριτς.

Μετά και την ολοκλήρωση των εργασιών της γενικής συνέλευσης η Ανόρθωση καλείται να δει μπροστά και να κοιτάξει να βρεις λύσεις και τρόπους να αντιμετωπίσει την όλη κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η διοίκηση κάνει προσπάθειες να μαζέψει χρήματα για να καλύψει τρύπες και να βρεθούν έσοδα.

Αύριο θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση κύριου χορηγού και των νέων εμφανίσεων της ομάδας, ενώ την ίδια ώρα προγραμματίζονται διάφορες ενέργειες με εταιρείες ή τρόπους που θα μπορέσουν να φέρουν κάποιο χρήμα στα ταμεία.

Την ίδια ώρα η προσπάθεια για ενίσχυση συνεχίζεται χωρίς να προκύπτει κάτι για ανακοινώσιμο. Οι περιπτώσεις Ντουάρτε και Σπόλιαριτς είναι στον κορυφή των προτεραιοτήτων και μέσα στις επόμενες ώρες ή και 24ωρα αναμένεται να προκύψουν εξελίξεις με τις ενδείξεις να είναι θετικές.

Ο Οκκάς κάνει ότι μπορεί για να φέρει παίκτες οι οποίοι θα είναι στα οικονομικά δεδομένα της ομάδας και θα μπορέσουν να βοηθήσουν στη νέα χρονιά που αναμένεται να είναι εξαιρετικά δύσκολη και απαιτητική. Υπάρχουν πάντως και αρκετά θέματα τα οποία θα πρέπει να τρέξουν στην Ανόρθωση ακόμη και με περιπτώσεις που φαντάζουν δύσκολες ή και που βασανίζουν την «Κυρία». Για παράδειγμα μέχρι πότε ο Πριέτο θα είναι στην ομάδα σαν διακοσμητικό στοιχείο χωρίς ενεργό ρόλο;

Απ’ τη μία έχει ένα συμβόλαιο που δεν είναι καθόλου εύκολο να «σπάσει», όμως απ’ την άλλη θα πρέπει να βρεθεί μία μέση λύση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα