Νταμπράουσκας: «Οι υπεύθυνοι δουλεύουν για να αποκτήσουμε ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη μεγάλη διαφορά»

Νταμπράουσκας: «Οι υπεύθυνοι δουλεύουν για να αποκτήσουμε ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη μεγάλη διαφορά»

Newsroom
dabraouskas_parousiasi
Δηλώσεις στη Cytavision μετά το τέλος του φιλικού κόντρα στην ΑΕΚ έκανε ο προπονητής της Ομόνοιας, Νταμπράουσκας.

Για την αντίδραση της ομάδας του, μίλησε ο προπονητής Νταμπράουσκας στο φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ αποκάλυψε ότι οι ιθύνοντες της Ομόνοιας δουλεύουν για να αποκτήσουν ένα μεγάλο όνομα που θα κάνει τη διαφορά σε Κύπρο και Ευρώπη.

Αναλυτικά μέρος των δηλώσεων του:

Για το ματς: ««Ο προπονητής είναι όπως τον μαθητή. Πάντα θέλει μία μέρα παραπάνω για διάβασμα και για να προετοιμαστεί. Η ΑΕΚ έβαλε ποδοσφαιριστή στη μεσαία γραμμή, κατάφεραν να σκοράρουν αλλά αντιδράσαμε. Βοηθάει το γκολ αλλά εκείνο που έχει σημασία κι εκεί που πρέπει να σκοράρεις είναι στα επίσημα ματς και σε αυτό της Πέμπτης».

Για μεταγραφές: «Γνωρίζω πως ο κόσμος ενδιαφέρεται και ρωτάει συνεχώς για τις μεταγραφές. Είναι κάτι που απασχολεί. Μπορεί να γίνει μεταγραφή αύριο ή σε δύο μέρες, ή σε μία βδομάδα. Δεν μπορώ να το απαντήσω αυτό. Οι υπεύθυνοι δουλεύουν για να αποκτήσουμε ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη μεγάλη διαφορά στο Κυπριακό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα