Καρμιώτισσα: «Πυρά» Άζα κατά Φανούριου για την διάψευση Κατσαντώνη

Newsroom
ΑΖΑΣ
Σε γνωστή ραδιοφωνική συχνότητα, μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Καρμιώτισσας Ανδρέας Αζάς, αναφερόμενος στην διάψευση από μεριάς Απόλλωνα για τον ενδιαφέρον προς τον Κατσαντώνη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κατ’ αρχήν είναι προσβολή προς τον οργανισμό Καρμιώτισσα. Όταν ο πρόεδρος μας λέει ότι συζητάμε με τον Απόλλωνα για τον Κατσαντώνη, καλό είναι ο εκπρόσωπος του Απόλλωνα να μιλάει πρώτα με τον πρόεδρό του και ύστερα να μιλάει. Γνωρίζω από τα 25 του χρόνια τον πρόεδρό μας και ξέρω πως λειτουργεί. Δεν ξύπνησε ένα πρωί και είπε, α, να βγάλω ότι ενδιαφέρεται ο Απόλλωνας για τον Κατσαντώνη. Ήμουν παρών σε μία συνάντηση του προέδρου με τον προπονητή για τον Κατσαντώνη, ενώ συναντήθηκαν και οι πρόεδροι των δύο ομάδων που έχουν άριστη σχέση. Γίνεται να υπάρχει συνάντηση και ο εκπρόσωπος Τύπου της άλλης ομάδας να διαψεύδει; Εγώ πριν βγω στο ράδιο έκανα προεργασία και μίλησα με τον πρόεδρο, τον Γιάννη Βιολάρη, τον Κρίστη Θεοφίλου για να ξέρω τι θα πω. Οι συζητήσεις συνεχίζονται. Για να βγει ο πρόεδρος να πει αυτό το πράγμα σημαίνει κάτι υπάρχει…».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα