Νέα Σαλαμίνα - Ομόνοια 29Μ 2-1: Φιλική νίκη - ανατροπή με Σπυριδάκη

Newsroom
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ ΦΙΛΙΚΟ
Νίκη γοήτρου με ανατροπή πέτυχε η Νέα Σαλαμίνα, που επικράτησε 2-1 της Ομόνοιας 29Μ, με τον Σπυριδάκη να πετυχαίνει και τα δυο γκολ της ομάδας του Χριστοδούλου.

Φιλική νίκη με ανατροπή κόντρα στη νεοφώτιστη Ομόνοια 29Μ, πέτυχε το απόγευμα της Παρασκευής (19/7) η Νέα Σαλαμίνα. Η ομάδα του Χριστοδούλου παρά το γεγονός πως έμεινε πίσω στο σκορ (13' Ψάλτης), έκανε την ανατροπή και χάρη στα δυο γκολ του Σπυριδάκη (56' και 76') πήρε νίκη γοήτρου στο «Αμμόχωστος».

Το ματς:

Παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα, η Ομόνοια 29Μ ήταν εκείνη που πέτυχε το πρώτο γκολ. Στο 13' ο Φερνάντες εκτέλεσε φάουλ, ο Άντος απέκρουσε με αστάθεια και ο Ψάλτης από κοντά έκανε το 0-1.

Η Νέα Σαλαμίνα πίεσε για την ισοφάριση, ωστόσο μέχρι και το ημίχρονο δεν απείλησε ουσιαστικά, πέραν ενός σουτ του Προκοπίου που απέκρουσε ο Στρέντζος στο 22'.

Σχεδόν με το... καλησπέρα στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα. Στο 56ο λεπτό και μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα έφτασε στον Σπυριδάκη (αλλαγή), ο οποίος από κοντά ισοφάρισε σε 1-1. Μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα (60'), οι νεοφώτιστοι είχαν την ευκαιρία για να πάρουν εκ νέου προβάδισμα, όμως ο Καλανίδης έκανε σπουδαία απόκρουση στην κεφαλιά του Πική.

Στο 76', η ομάδα του Χριστοδούλου ολοκλήρωσε την ανατροπή. Ο Νάρσινγκ έκανε τη σέντρα ύστερα από συνεργασία με τον Μιγκελίτο, και ο Σπυριδάκης με κεφαλιά πέτυχε το 2-1, κάνοντας «ντοπιέτα» στο ματς.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε δίχως κάποια άλλη αξιόλογη στιγμή.

Οι συνθέσεις με τις οποίες ξεκίνησαν οι δυο ομάδες:

Νέα Σαλαμίνα: Άντος, Κουμπαρής, Λέζιακς, Τόμοβιτς, Μιχαήλ, Κατσιαρής, Μπεχαράνο, Μαυρουδής, Φερνάντες, Προκοπίου, Ντουρμισάι.

Ομόνοια 29Μ: Στρέζος, Κονομής, Ψάλτης, Ανδρέου, Γκαρσία, Φερνάντες Φ., Παττίχης, Κρουζ, Φιάκας, Φερνάντες Α., Πική.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα