Άρης Λεμεσού: Στο προσκήνιο ξανά του Ντράγκοβιτς

Άρης Λεμεσού: Στο προσκήνιο ξανά του Ντράγκοβιτς

Σάββας Νεοκλέους
Ο Ντράγκοβιτς
Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta Cyprus, ο Αλεξάντρ Ντράγκοβιτς βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο για τον Άρη Λεμεσού, με τις δυο πλευρές να βρίσκονται σε επαφές.

Ποτέ διαγράφτηκε από τη λίστα του Αλεξάντερ Σπιλέφσκι η περίπτωση του αμυντικού Αλεξάντρ Ντράγκοβιτς.

Από το φινάλε του πρωταθλήματος της περασμένης σεζόν, βλέποντας ο κόουτς του Άρη ότι χρειαζόταν ενίσχυση στην άμυνα, είχε βολιδοσκοπήσει την περίπτωση Ντράγκοβιτς.

Δεν προχώρησαν τότε οι επαφές και εξελίξεις, κάπου... πάγωσε αυτή η περίπτωση, εντούτοις, από τη στιγμή που είναι εκεί ακόμη πάνω στο τραπέζι, τότε έγινε νέα προσπάθεια τις τελευταίες ώρες για να πεισθεί και να πει "ΝΑΙ" ο παίκτης και να πάρει την πτήση για Κύπρο.

Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά αυτή η περίπτωση, χωρίς να αποκλείεται ο Ντράγκοβιτς να βρεθεί και στην Αυστρία, όπου... πέταξε σήμερα για προετοιμασία και φιλικά παιχνίδια η Λεμεσιανή ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα