Ομόνοια: Η αδημονία του κόσμου για το «μπαμ», η ονοματολογία και ο «φευγάτος» Μπάκιτς

Ομόνοια: Η αδημονία του κόσμου για το «μπαμ», η ονοματολογία και ο «φευγάτος» Μπάκιτς

Newsroom
dioikisi_omonoia
Εν αναμονή της επόμενης προσθήκης, της 6ης, ίσως και της πλέον ηχηρής, ολοένα και το μέλλον του Ντούσαν Μπάκιτς είναι εκτός «Ηλίας Πούλλος». Υπαρκτό το σενάριο για κρούση στον Αλιούμ, έντονη ονοματολογία για παίκτη «κράχτη».

Αναλυτικότερα, το «DNP» του Μαυροβούνιου φορ συνεχίστηκε και στο ματς με την ΑΕΚ, ένδειξη ξεκάθαρη για το πόσο τον υπολογίζει ο κόουτς Νταμπράουσκας. Ούτε με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ούτε με την Ρακόφ, ούτε και με την ΑΕΚ Αθηνών, δεν αγωνίστηκε ο Ντούσαν Μπάκιτς. Και αυτό είναι εμφανές ότι «φωτογραφίζει» και την έξοδο του από την Ομόνοια. Διατηρεί συμβόλαιο 2,5 χρόνων!!, ωστόσο δύσκολα «επιβιώνει». Και πολύ δύσκολα αντίστοιχα θα μείνει στο «τριφύλλι». Η προσπάθεια να δοθεί δανεικός δεν έχει τελεσφορήσει μέχρι στιγμής, ωστόσο είτε με υποσχετική, είτε με πώληση, θα βρεθεί τρόπος να αποτελέσει παρελθόν και να έρθει «9» της διαφοράς.

Απ´εκει και πέρα ευσταθούν τα περί αναθέρμανσης του ενδιαφέροντος για Σαιντού Αλιούμ, είτε με νέο δανεισμό, είτε και με αγορά από τη Χάμαρμπι αλλά σε λογικά πλαίσια. Και το σκεπτικό έχει να κάνει αφενός με την ποιότητα του παίκτη και αφετέρου για να δοθεί περαιτέρω βάθος στη θέση και με παίκτη λίστας β’, κάτι πολύ σημαντικό. Δεν αλλάζει κάτι με το θέμα απόκτησης ακραίου επιθετικού και καταλόγου α’, όπως και για ακόμη ενός μεσοεπιθετικού.

Η τοποθέτηση Νταμπράουσκας για παίκτη που θα κάνει τη μεγάλη διαφορά, έχει «γεννήσει» προσδοκίες και μεγάλη ευφορία στον κόσμο του «τριφυλλιού», που αναμένει εναγωνίως το επόμενο «sms» της διοίκησης. Το ίδιο και η τοποθέτηση Αναστασίου «Θα ενισχυθούμε με έναν απρόβλεπτο ποδοσφαιριστή…»! Με την ονοματολογία να… οργιάζει.

Από Πιζάρο, Αραούχο, μέχρι ότι μπορείς να φανταστείς. Σίγουρα όπως πληροφορείται το gazzetta Cy, η προσφορά στον Καρβάλιο ήταν άκρως δελεαστική, με τον Πορτογάλο επιτελικό ωστόσο να δείχνει προτίμηση προς Πολωνία μεριά. Έγινε εκ νέου προσέγγιση στον Πάολο Φερνάντες, με την ευκαιρία της παραμονής της ΑΕΚ στην Κύπρο. Επαφή έγινε και με τον σπουδαίο Ρουμάνο διεθνή εξτρέμ, Ανδρέϊ Κορντέα, όπως και με τον επίσης εξαίρετο Ισπανό επιτελικό μέσο-ακραίο επιθετικό, Άκερ Ατσέχτε.

 


ΑΓ

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / CHARA SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα