Ομόνοια: Ο Αλιούμ που προβάρει «τριφύλλι», η ευρωπαϊκή λίστα και τα «μπράβο» για τις νέες εμφανίσεις

Ομόνοια: Ο Αλιούμ που προβάρει «τριφύλλι», η ευρωπαϊκή λίστα και τα «μπράβο» για τις νέες εμφανίσεις

Newsroom
alioum hammarby
Πλησιάζει η επιστροφή στο «Ηλίας Πούλλος» του Αλιούμ, την ώρα που η ομάδα φουλάρει ενόψει Κουτάισι. Από χθες η ομάδα εισήλθε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για τον πρώτο αγώνα με την Τορπέντο την Πέμπτη στο ΓΣΠ.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας με τους συνεργάτες του έχουν εδώ καιν μέρες ασχοληθεί διεξοδικά με τον «κωδικό» Κουτάισι και έχουν μεταφέρει στους παίκτες τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της ομάδας από τη Γεωργία. Το πλέον σημαντικό μήνυμα του Λιθουανού κόουτς πάντως είναι «σοβαρότητα μέγιστη μεν, αλλά από εμάς εξαρτάται»! Και αναμένει ότι αυτό θα γίνει πράξη σε δύο βραδιά, με την Ομόνοια να βάζει γερά θεμέλια πρόκρισης.


Από αγωνιστικής πλευράς, ενθαρρυντικά είναι τα νέα που προκύπτουν για τον Γουίλι Σεμέδο. Ανεβάζει ρυθμούς ο περσινός MVP του πρωταθλήματος και οι πιθανότητες είναι με το μέρος του, ενόψει του πρώτου επίσημου ματς της σεζόν για την Ομόνοια. Αντίθετα, έν αναμονή της επίσης ενημέρωσης με βάση τις ιατρικές εξετάσεις, χάνει το μεθαυριανό παιχνίδι ο Σιπριάνο, μαζί με τον Κουσουλό, λόγω καρτών από πέρσι. Με ενδιαφέρον αναμένεται η ευρωπαϊκή λίστα του Νταμπράουσκας, σε ότι έχει να κάνει με τους παίκτες που θα δηλωθούν και δη τον Λοΐζου.


Στα μεταγραφικά από τη στιγμή που το χρονοδιάγραμμα που τέθηκε από επίσημα χείλη για την 6η κίνηση δεν επιτεύχθηκαν, είναι παρακινδυνευμένη η κάθε πρόβλεψη. Αναμένονται πάντως εξελίξεις σε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα, ανά πάσα στιγμή, με τους πράσινους να στοχεύουν σε σημαντική μεσοεπιθετική ενίσχυση. Θετικά τα νέα από Σουηδία μεριά, καθώς διαφαίνεται ότι Αλιούμ και Ομόνοια είναι κοντά σε μία νέα συνεργασία. Με την συγκατάθεση ασφαλώς της Χάμαρμπι και τον 20οχρονο ταλαντούχο ακραίο επιθετικό να ετοιμάζεται να φορέσει και πάλι το τριφύλλι εκτός απροόπτου, με τη μορφή δανεισμού από τη Σουηδική ομάδα.

# Άρεσαν πολύ στη μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου οι νέες εμφανίσεις του «τριφυλλιού». Άκρως κολακευτικά τα σχόλια τόσο για την επιλογή τους, όσο και για τον τρόπο παρουσίασης τους με τους παίκτες να γίνονται… ένα με τον «12» παίκτη της ομάδας.

 

ΑΓ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα