Καρμιώτισσα, Δημοσθένους: «Δεν κάναμε το χατίρι κάποιων που παρακαλούσαν να πέσουμε»

Καρμιώτισσα, Δημοσθένους: «Δεν κάναμε το χατίρι κάποιων που παρακαλούσαν να πέσουμε»

Newsroom
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ
Σε γνωστή ραδιοφωνική συχνότητα μίλησε ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας, Σταύρος Δημοσθένους, μιλώντας για την ερχόμενη σεζόν στην ομάδα του και για όλα τα ζητήματα που...καίνε.

Για την ομάδα της Καρμιώτισσας και το επερχόμενο φιλικό:

«Αυτό που ξέρω είναι ότι η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο με καλό ρυθμό στις προπονήσεις. Ο προπονητής μας έχει δέσει καλά την ομάδα με αυτούς που διάλεξε να ενισχυθεί, τώρα δουλεύει με εκείνους για να έχουν καλή εικόνα μέσα στο γήπεδο. Είναι πραγματικός προπονητής σε όλους τους τομείς. Έχει συμπληρωθεί το ρόστερ, δε νομίζω να ζητήσει κάτι παραπάνω ο Σωφρόνης Αυγουστή. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία καλή πορεία, την περσινή σεζόν ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά και δεν θέλουμε να το περάσουμε αυτό και πάλι ως ομάδα. Κάναμε το χατίρι μας και μείναμε στα «σαλόνια», δεν κάναμε το χατίρι κάποιων άλλων που παρακαλούσαν να πέσουμε».

Για τον Σίμιτς και την απόκτηση του:

«Ο Σίμιτς είναι εξαιρετική περίπτωση, ήταν το τελευταίο αίτημα του Σωφρόνη Αυγουστή. Τον πήραμε και αυτόν. Ο παίκτης ήδη βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο, έκανε προπόνηση και ενσωματώθηκε με τους υπόλοιπους. Είναι πολυτέλεια για την Καρμιώτισσα τέτοιοι παίκτες, το λέω γιατί είμαι ειλικρινής. Κάποιοι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην ομάδα και συμπληρώνουν το περσινό ρόστερ, μπορούν να μας ανεβάσουν επίπεδο. Ο προπονητής άφησε κάποιους ποδοσφαιριστές από πέρσι στο ρόστερ και εύχομαι αυτό το κράμα να αποδειχθεί ανώτερο βάσει της πορείας του συνόλου»

Για τον Κατσαντώνη:

«Υπάρχει ενδιαφέρον και από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Δέχθηκα προσωπικό τηλεφώνημα. Έδωσα πλήρη έλεγχο της ομάδας στον Σωφρόνη να διαχειριστεί το θέμα με το ρόστερ. Αν μου πει πως όλα θα πάνε καλά αν φύγει ο Κατσαντώνης και ο Ντούμπια και κρίνει πως μπορούν να έρθουν ισάξιοι αντικαταστάτες θα κάνουμε αυτές τις αλλαγές. Ό,τι αποφασίσει ο ίδιος, εγώ θα του το κάνω πράξη. Για τον Ντούμπια υπήρξε ενδιαφέρον, αλλά πρόταση δεν έχουμε επισήμως. Δέχθηκα μόνο ένα τηλεφώνημα.».

Για τη μετακίνηση φιλάθλων:

«Σέβομαι τον Υπουργό και τη γνώμη του, έτσι ώστε να προστατεύσει τις ομάδες από κινδύνους. Σέβομαι και την απόφαση της ΚΟΠ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα