Προσφορά * για τους φίλους της Ανόρθωσης με 30€ FREE BET από τη Novibet!

Προσφορά * για τους φίλους της Ανόρθωσης με 30€ FREE BET από τη Novibet!

Newsroom
gazzetta_anorthosi_native_26.07_press
Η Ανόρθωση ανοίγει νέα σελίδα στην πλούσια ιστορία της και συμπληρώνει το παζλ για τη νέα σεζόν όπου θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες, με πολλές αλλαγές στο ρόστερ.

* Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Η ομάδα της Αμμοχώστου κάνει νέο ξεκίνημα και θέλει να το συνδυάσει με επιτυχίες. Η περσινή σεζόν δεν ήταν η καλύτερη δυνατή με την 6 η θέση στο πρωτάθλημα και ζητούμενο είναι η Ανόρθωση να μπει εκ νέου σε μονοπάτι επιτυχίας καθότι οι στόχοι είναι σταθερά υψηλοί.

Ο Γιάννης Οκκάς παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία και χτίζει την ομάδα της νέας σεζόν με γνώμονα την ενίσχυση του ρόστερ, που έχει ουκ ολίγες αλλαγές τόσο όσον αφορά τις προσθήκες, όσο και τις αποχωρήσεις.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΜΕ 30€ FREE BET

 

Το καλοκαίρι ως τώρα είναι… γεμάτο για τους «κυανόλευκους» που αλλάζουν άρδην το πρόσωπο της ομάδας, με διψήφιο αριθμό νεοαποκτηθέντων και παικτών που αποτελούν παρελθόν. Ανάμεσα στα νέα αποκτήματα της Ανόρθωσης είναι ο 27χρονος μεσοεπιθετικός Μάτιγια Σπόλιαριτς (από τον Άρη Λεμεσού), ο Σέρβος τερματοφύλακας Ζίβκο Ζίβκοβιτς (από τον ΠΑΟΚ), ο 25χρονος τερματοφύλακας Μπόγιαν Μιλοσάβλιεβιτς (από τη ΑΕΖ Ζακακίου), ο 32χρονος επιθετικός Ράφα Λόπεζ (από την ΑΕΚ Λάρνακας), ο 29χρονος μεσοεπιθετικός Κέιν Γούλερι (από τον Πανσερραϊκό), ο 30χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός Αντρέ Τεϊξέιρα (από την Κηφισιά), ο Κροάτης μέσος Άντε Ρόγκουλιτς (από την Κραϊόβα) που είναι το νέο Νο10 της ομάδας και ο αριστεροπόδαρος εξτρέμ Τσίκο Μπάντζα (από τη Νέα Σαλαμίνα).

Αντίθετα παρελθόν αποτελούν μεταξύ άλλων ο αριστεροπόδαρος αμυντικός Άντερσον Κορέια, ο Κολομβιανός τερματοφύλακας Ιβάν Αρμπολέδα, ο Πορτογάλος δεξιός χαφ Έλντερ Φερέιρα, ο Ισπανός κεντρικός μέσος Σέρχιο Τεγέρα, ο τερματοφύλακας Νεόφυτος Μιχαήλ και ο κεντρικός αμυντικός Παύλος Κορέα.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΜΕ 30€ FREE BEΤ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET

Αναμφίβολα το παζλ θα έχει πολλά νέα κομμάτια, ωστόσο με αέρα ανανέωσης η Ανόρθωση θέλει να ανασυνταχθεί και να θυμίσει την μεγάλη δυναμική της.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.COM.CY/INFO/OROI-ANORTHOSI30
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022.
Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.
Παίξε υπεύθυνα https://safergambling.gov.cy/

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα