Ανόρθωση, Μιχαηλούδης: Τα δεδομένα της προετοιμασίας και τα ζητήματα παικτών

Ανόρθωση, Μιχαηλούδης: Τα δεδομένα της προετοιμασίας και τα ζητήματα παικτών

Newsroom
οκκας κουεν
Δηλώσεις σε γνωστή ραδιοφωνική συχνότητα παραχώρησε ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Χριστόφορος Μιχαηλούδης, αναφερόμενος σε ζητήματα προετοιμασίας που ολοκληρώνεται και τις υποθέσεις παιχτών που απασχολούν.

Αναλυτικότερα κομμάτι των δηλώσεών του:

Για το τέλος της προετοιμασίας στην Κυπερούντα και το φιλικό με την ΑΕΛ:

«Νομίζω δεν υπήρχε καλύτερος χώρος για να προετοιμαστεί η ομάδα στην Κύπρο. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό. Ο προπονητής δούλεψε δύο βδομάδες με την ομάδα και μόνο ικανοποιημένος μπορεί να είναι. Το σημερινό φιλικό είναι για τους προπονητές. Να δει ο προπονητής την κατάσταση των παικτών. Θα ακολουθήσουν κι άλλα φιλικά μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Θα βγουν συμπεράσματα και ας ελπίσουμε να είμαστε πανέτοιμοι για τον φετινό μαραθώνιο».


Για τον Μπουγκαμπί και Μλαντίοβιτς:

«Είναι ένας παίκτης με πολύ καλές συστάσεις. Είναι μια εξαιρετική περίπτωση για την ομάδα μας. Δεν άλλαξε πολλές ομάδες και ίσως αυτό να λέει κάτι. Το ίδιο και ο Μπόγιαν Μλαντίοβιτς από τη Ντιναμο Μοατούμι».

Για τον κόσμο και την παρουσία του σήμερα στη Λεμεσό:

«Ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα. Αν δεν υπήρχε αυτός ο κόσμος πιθανόν να μην μιλούσαμε τώρα εμείς. Το κάθε ευρώ είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς. Σήμερα με αυτές τις καιρικές συνθήκες και ήδη πουλήθηκαν 600 εισιτήρια για τη Βόρεια κερκίδα. Είναι ένας πάρα πολύ ικανοποιητικός αριθμός».

Για τους Τσίκο και Ουαγκέ:

«Τσίκο και Ουαγκέ ανήκουν στην ομάδα, απλά υπάρχουν συζητήσεις για το μέλλον τους. Ίσως υπάρχουν εξελίξεις την επόμενη βδομάδα. Αν θα είναι στο φετινό ρόστερ εξαρτάται και από τους ίδιους. Ο Μουσοντά προπονείται κανονικά με την ομάδα».

Για τον Κάργα:

«Ο Κάργας είχε ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό. Θα καθυστερήσει να επιστρέψει. Γύρω στον Νοέμβριο με Δεκέμβριο. Αγωνιστικά ο προπονητής δεν τον υπολογίζει για φέτος. Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάτι που μπορούμε να πούμε, σχετικά με το αν θα προκύψει λύση της συνεργασίας μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα