Ομόνοια: «Έφτασε Κύπρο ο Ατζίλι»

Ομόνοια: «Έφτασε Κύπρο ο Ατζίλι»

Newsroom
ΑΤΖΙΛΙ
Νεότερο δημοσίευμα από το Ισραήλ, θέλει τον Ομέρ Ατζίλι να έχει προσγειωθεί στην Κύπρο, προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Ομόνοια.

Ο Ομέρ Ατζίλι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της sport1, έχει φτάσει στην Κύπρο και θα υπογράψει συμβόλαιο ενός χρόνου με την Ομόνοια.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Ο Ομάρ Ατζίλι και ο ατζέντης του Ρόνεν Κατσάφ προσγειώθηκαν στην Κύπρο ενόψει της υπογραφής του εξτρέμ στην τοπική Ομόνοια Λευκωσίας. Ο Ατζίλι θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο για μία σεζόν, αφού δεν ήρθε σε συμφωνία με τη Μακάμπι Χάιφα που ήθελε να τον επαναφέρει για δεύτερη θητεία, σχετικά με τους φόρους που θα πλήρωνε αν επέστρεφε για να παίξει στο Ισραήλ.

Ο Ατζίλι έμεινε ελεύθερος πριν από τέσσερις ημέρες από την Αλ Αΐν των Εμιράτων, στο τέλος μιας σεζόν στην οποία δεν κατάφερε να καθιερωθεί σε ανώτερη θέση της ομάδας. Ο μισθός του στην Ομόνοια πρέπει να είναι 600,00 ευρώ τη σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα