Ομόνοια: Με το βλέμμα στον επαναληπτικό, αλλά και στον Ατζίλι

Ομόνοια: Με το βλέμμα στον επαναληπτικό, αλλά και στον Ατζίλι

Newsroom
ΑΤΖΙΛΙ
Εντός της ημέρας (30/7) αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του Ομέρ Ατζίλι στην Ομόνοια, με τους «πράσινους» να στρέφουν πλέον την προσοχή τους στη ρεβάνς με την Τορπέντο Κουτάισι (1/8).

Στην Κύπρο βρίσκεται από χθες (29/7) ο Ομέρ Ατζίλι, ο οποίος αναμένεται να γίνει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ομόνοιας. Ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός ολοκληρώνει σήμερα τα απαραίτητα ιατρικά τεστ, υπογράφει και ανακοινώνεται. Όσον αφορά τη διάρκεια του συμβολαίου, πρόθεση των «πράσινων» είναι το διετές, με αρκετές πιθανότητες να συγκεντρώνει η επιλογή 1+1.

Τώρα, αναφορικά με την ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης, οι περιπτώσεις Αραούχο και Μαε, είναι υπαρκτές αλλά εξαιρετικά δύσκολες. Με τον Αργεντινό υπάρχει ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας για ένα 20ήμερο. Αμφότερες δείχνουν πρόθεση εκ μέρους των «πράσινων», ότι η στόχευση για το «9» είναι ακόμη πιο ψηλή!

Το μυαλό στη ρεβάνς και ο Λοΐζου

Η ομάδα ολοκληρώνει σήμερα επί κυπριακού εδάφους την προετοιμασία της και αύριο πετά για Γεωργία. Ο Κούσουλος, η επιπλέον ποιοτική επιλογή για Νταμπράουσκας, αφού εξέτισε την ποινή του και είναι διαθέσιμος για τη ρεβάνς με την Τορπέντο (1/8).

Κλείνουμε με το «φλέγον» ζήτημα. Το «κόψιμο» Λοΐζου ξεκάθαρα αποδεικνύει ότι η σχέση των δύο πλευρών είναι τυπική και μόνο και το μέλλον του ποδοσφαιριστή είναι εκτός «Ηλίας Πούλλος». Να δούμε αν το φημολογούμενο ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού ή ακόμη και εντός συνόρων, πάρει επίσημη μορφή. Ο παίκτης διατηρεί συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2026 και θα πρέπει να βρεθεί η φόρμουλα να ικανοποιηθεί το «τριφύλλι», για να συναινέσει στην παραχώρηση του. Μετά τον επαναληπτικό της Πέμπτης, στον οποίο όλος ο οργανισμός έχει στραμμένη την προσοχή του, αναμένονται οι εξελίξεις σχετικά με το πολύκροτο «κεφάλαιο» Λοΐζου στην ομάδα των «πράσινων»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα