Ελ Αραμπί: Το «κλειδί» για την επόμενη φάση του ΑΠΟΕΛ

Ελ Αραμπί: Το «κλειδί» για την επόμενη φάση του ΑΠΟΕΛ

Newsroom
ελ αραμπι αποελ 2/8
Ο χρόνος δεν δουλεύει μόνο προς όφελος του ΑΠΟΕΛ, αλλά και για τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν για να κάνουν τη διαφορά. Ένας από αυτούς είναι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο έμπειρος Μαροκινός επιθετικός άρχισε να εγκλιματίζεται στο νέο του ρόλο στην ομάδα. Στις δύο αναμετρήσεις του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League απέναντι στην Πετροκούμπ, πήρε χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή. Παρά τον περιορισμένο χρόνο, έδωσε το 100% του εαυτού του. Έτρεχε αδιάκοπα, πίεζε τους αντιπάλους και έδινε μάχες σε κάθε φάση του παιχνιδιού.

Η ενέργεια και η επιμονή του, βοήθησαν τον ΑΠΟΕΛ να διατηρήσει την αγωνιστική του ανωτερότητα και να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Καθώς περνούν οι μέρες, ο Ελ Αραμπί προσαρμόζεται όλο και περισσότερο στο νέο σταθμό της καριέρας του.

Η προσαρμογή του δεν είναι μόνο αγωνιστική, αλλά και κοινωνική, καθώς «δένει» με τους νέους συμπαίκτες του, δημιουργώντας τις απαραίτητες χημείες και συνεργασίες που απαιτούνται για μια επιτυχημένη πορεία. Ο ΑΠΟΕΛ και οι φίλαθλοί του εκφράζουν αισιοδοξία πως ο Μαροκινός επιθετικός σύντομα θα αυξήσει τον χρόνο συμμετοχής του και θα αρχίσει να σκοράρει, προσφέροντας πολύτιμα γκολ στην ομάδα.

Ο Ελ Αραμπί, με την αφοσίωση και την αποφασιστικότητά του, δείχνει έτοιμος να συμβάλει καθοριστικά στις επιτυχίες του ΑΠΟΕΛ. Η παρουσία του αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους συμπαίκτες του και ελπίδας για τους φιλάθλους, που ανυπομονούν να τον δουν να ξεδιπλώνει πλήρως το ταλέντο του και να οδηγεί την ομάδα σε νέες διακρίσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα