Ομόνοια: Το πρέσιγνκ σε Αραούχο, ο κωδικός Φέχερβαρ και ο «κλειστός» Μουσιαλόφσκι

Ομόνοια: Το πρέσιγνκ σε Αραούχο, ο κωδικός Φέχερβαρ και ο «κλειστός» Μουσιαλόφσκι

Newsroom
αντίο αεκ σε αραούχο
Επιστροφή στο «Ηλίας Πούλλος» και σε εφαρμογή ο κωδικός Φέχερβαρ. Την ίδια ώρα, που η διοίκηση σε συνεργασία με τους Αναστασίου-Νταμπράουσκας, εντείνουν τις προσπάθειες για τις τελευταίες «πινελιές», που θα «ομορφύνουν» περαιτέρω το υπάρχον ρόστερ!

Πέντε ημέρες μας χωρίζουν από το πρώτο μεγάλο ραντεβού με τους Μαγιάρους στο ΓΣΠ και η ομάδα με απόλυτη στοχοπροσήλωση, προετοιμάζεται αγωνιστικά και ψυχολογικά. Η τεχνική ηγεσία μελέτησε διεξοδικά την προσεχή αντίπαλο του Τριφυλλιού και με βάση το scouting report, άπαντες στρώθηκαν στη δουλειά. Η Φέχερβαρ είναι ανώτερη ομάδα από την Τορπέντο, ωστόσο και πάλι οι Πράσινοι μπορούν να ορίσουν την υπόθεση πρόκριση.

Στα των μετεγγραφών, θεωρείται «κλειδωμένη» η μετεγγραφή του Πολωνού πολυθεσίτη επιθετικού Ματέους Μουσιαλόφσκι, που είναι στην Κύπρο και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Και το διακύβευμα, να είναι πλέον η ενδεδειγμένη κίνηση φορ που θα έρθει και… θα πάρει τη φανέλα στο σπίτι. Είναι ειλημμένη η απόφαση για απόκτηση πρωτοκλασάτου ποδοσφαιριστή, με τον πρόεδρο Παπασταύρου να ανάβει το πράσινο φως για την μεγαλύτερη οικονομική υπέρβαση, επί ημερών του. Γνωστό και υπαρκτό το ενδιαφέρον για τον Σέρχιο Αραούχο. Παρά τις μεγάλες δυσκολίες της συγκεκριμένης υπόθεσης λόγω κασέ, οι πράσινοι το παλεύουν με σθένος, ασκώντας έντονο πρέσινγκ στον Αργεντινό φορ, η απόκτηση του οποίου αποτελεί διακαή πόθο των Αναστασίου-Νταμπράουσκας.

O 32χρονος φορ κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ , με τη φανέλα της οποίας έκανε «παπάδες», καθώς μέτρησε 48 γκολ και 25 ασίστ σε 179 συμμετοχές. Τον Αραούχο θέλει εκ νέου η πρώην ομάδα του η Λας Πάλμας, αλλά δεν δείχνει στο παρόν στάδιο να «ψήνεται» ο παίκτης. Όσο δεν βρίσκει νέα στέγη τότε οι ελπίδες της Ομόνοιας παραμένουν «ζωντανές», για επίτευξη του σπουδαίου deal. Δύο ακόμη «9» ανάλογης περιωπής, είναι στην πράσινη λίστα, με το πρώτο 10ήμερο του τρέχοντος μηνός να φέρνει οριστικές εξελίξεις.

Διπλές προπονήσεις για να καλύψει το χαμένο έδαφος ακολουθεί ευλαβικά ο Ομέρ Ατζίλι.

ΥΓ Κρατάμε τη δεδομένη επιθυμία του Φώτη Κίτσου, να κατηφορίσει εκ νέου στην Κύπρο για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο ποιοτικός αριστερός φουλ μπακ, που πέρασε με επιτυχία από την Ομόνοια, απέρριψε πρόταση του Πανσερραϊκού, για δανεισμό και «ψηφίζει» Cyprus League. Για να δούμε!

ΑΓ

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα