Ομόνοια: Επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον για τον Σαμάτα

Newsroom
Σαμάτα
Όπως προκύπτει από πληροφορίες του Gazzetta, η Ομόνοια ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Αλί Σαμάτα, ο οποίος αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ.

Η Ομόνοια βρίσκεται στην αναζήτηση ενός φορ και αυτό είναι δεδομένο. Δεδομένο επίσης είναι ότι έχει εξεταστεί η υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος έχει αποχωρήσει ελεύθερος από την ΑΕΚ και ακόμα δεν έχει καταλήξει ως προς την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, το Τριφύλλι έχει ενδιαφερθεί για την απόκτηση του Αλί Σαμάτα, από τον ΠΑΟΚ. Ο Τανζανός φορ έχει συμβόλαιο με τον δικέφαλο του Βορρά μέχρι τον Μάιο του 2025 με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα έτος.

Με την ασπρόμαυρη φανέλα, ο Σαμάτα έχει αγωνιστεί 46 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας τρία γκολ και μοιράζοντας 6 ασίστ, ενώ κατέκτησε και το περσινό πρωτάθλημα Ελλάδας. Με την εθνική της χώρας του έχει 69 συμμετοχές, βρίσκοντας γκολ σε 21 περιπτώσεις.

Σίγουρα η περίπτωσή του αναμένεται να απασχολήσει πολύ πιο έντονα την Ομόνοια, όσο περισσότερο προχωράμε προς την λήξη του μεταγραφικού παραθύρου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα