Ανόρθωση: Δεν ακολουθεί στην προετοιμασία της ΑΕΚ Β' κι έρχεται Κύπρο ο Χρυσόπουλος

Newsroom
χρυσοπουλος ανορθωση
Ο Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος δεν βρίσκεται στην αποστολή της ΑΕΚ Β' για την προετοιμασία της και αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να φθάσει στην Κύπρο, ώστε να ολοκληρώσει τη συμφωνία για τον δανεισμό του στην Ανόρθωση.

Τα σενάρια που ήθελαν τον Κωνσταντίνο Χρυσόπουλο να είναι πολύ κοντά στην Ανόρθωση, επιβεβαιώνονται. Ο 21χρονος στόπερ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ Β' για την προετοιμασία της, πράγμα που σημαίνει ότι ο δρόμος για τον δανεισμό του στην Κυρία έχει ανοίξει.

Ο παίκτης έχει καταγράψει 26 συμμετοχές με την ΑΕΚ Β' την περασμένη χρονιά και μία με την πρώτη ομάδα της Ένωσης, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο από τους Κιτρινόμαυρους μέχρι το 2028.

Ο ίδιος πρόκειται να εγγραφεί στον κατάλογο β' της ομάδας της Αμμοχώστου, συμπληρώνοντας έτσι την τετράδα των αμυντικών με τους οποίους αυτή έχει ενισχυθεί μέχρι στιγμής.

Να σημειώσουμε ότι ο τεχνικός της Ανόρθωσης, Γιάννης Οκκάς, γνωρίζει τον 21χρονο μπακ από τη θητεία του στον Ολυμπιακό Β', όπου αγωνίστηκε επίσης με τη μορφή δανεισμού.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα