ΑΠΟΕΛ: Η νεανική «επανάσταση»

ΑΠΟΕΛ: Η νεανική «επανάσταση»

Newsroom
apoel neoi
Η τρέχουσα μεταγραφική πορεία του ΑΠΟΕΛ παρουσιάζει ένα αξιοσημείωτο στοιχείο που ξεχωρίζει από τα προηγούμενα χρόνια. Η ομάδα της Λευκωσίας ενσωματώνει σημαντική αλλαγή με τη συμμετοχή νεαρών παικτών στη λίστα Β', δηλαδή ποδοσφαιριστών που δεν έχουν συμπληρώσει το 22ο έτος της ηλικίας τους.

Ένας από τους νέους αυτούς παίκτες, ο Καττιρτζής, που πέρυσι δεν είχε συχνή παρουσία στις αποστολές, φέτος αποτελεί σταθερό μέλος της ομάδας, συμβάλλοντας στην ενίσχυση του ρόστερ.

Η λίστα των νεαρών περιλαμβάνει επίσης τους Μπα και Καρανάτσιο, που έρχονται από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, προσφέροντας ποιοτικές λύσεις στον αγωνιστικό χώρο. Με αυτούς τους δύο, ο αριθμός των παικτών Λίστας Β' φτάνει τους 11, δίνοντας στον προπονητή τη δυνατότητα να αναπτύξει μια ολόκληρη ενδεκάδα βασισμένη σε νέα ταλέντα.

Η ομάδα αποτελείται από τον τερματοφύλακα Περέιρα, τους αριστερούς μπακ Μιρ και Κανό, τους κεντρικούς αμυντικούς Σιπριάνο και Αντωνίου, τους επιτελικούς μέσους Καττιρτζή και Καρανάτσιο, τους πλάγιους επιθετικούς Κόρμπου και Άπια, τον δεύτερο επιθετικό Μαιόλι και τον κεντρικό επιθετικό Μπα.

Αυτή η στρατηγική σύνθεση αντικατοπτρίζει την πρόθεση του ΑΠΟΕΛ να ενσωματώσει νέα ταλέντα στη βασική ομάδα, δημιουργώντας ισχυρή βάση για το μέλλον και προσδίδοντας στον σύλλογο ανανεωμένο αέρα και δυναμική, η οποία μπορεί να αποφέρει θετικά αποτελέσματα στις μελλοντικές αγωνιστικές προκλήσεις.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / NIKOS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα