Κατσαντώνης: Πρόταση από μεγάλη ελληνική ομάδα

Κατσαντώνης: Πρόταση από μεγάλη ελληνική ομάδα

Newsroom
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΑΦΟΣ
Όπως σας ενημέρωσε το Gazzetta Cyprus, ο Ανδρέας Κατσαντώνης, έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες για την υπογραφή του, με μεγάλη ομάδα της Ελλάδας να βολιδοσκοπεί έντονα τον Κύπριο επιθετικό.

Μιλώντας σε γνωστή ραδιοφωνική συχνότητα, ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας, Σταύρος Δημοσθένους επαλήθευσε τα όσα προαναφέρθηκαν στο Gazzetta για την υπόθεση Κατσαντώνη, ενώ υπογράμμισε και την πρόταση από μεγάλη ελληνική ομάδα για τον παίχτη.

Το ζήτημα του Ανδρέα Κατσαντώνη, διαχειρίζεται απόλυτα από τον ισχυρό άντρα της ομάδας των Πολεμιδίων, ο οποίος εντός της ημέρας έχει συνάντηση με τον ποδοσφαιριστή, ώστε να ανακύψουν οι τελικές αποφάσεις. Αυτές οι αποφάσεις θα καθορίσουν το που θα δοθεί η συνέχεια στην καριέρα του παίχτη.

Αναλυτικά τα όσα είπε για το θέμα ο Σταύρος Δημοσθένους:

«Είμαστε πολύ κοντά στη συμφωνία με όποια ομάδα θα επωφεληθούμε και εμείς και αυτός. Αυτή την στιγμή υπάρχουν ομάδες που τον θέλουν και συζητάμε. Ισχύει ότι υπάρχει πρόταση από μεγάλη ομάδα της Ελλάδας για τον Κατσαντώνη. Στις 16:00 έχω ραντεβού να μιλήσουμε και αύριο ή μεθαύριο θα έχουμε οριστική εξέλιξη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα