Νέα Σαλαμίνα: Έκανε δεκτό το αίτημα για αναβολή του ματς με την Πάφο

Newsroom
σαλαμινα παφος
Η Νέα Σαλαμίνα εξέδωσε ανακοίνωση αναλύοντας τον λόγο για τον οποίο είπε «ναι» στην αναβολή του αγώνα απέναντι στην Πάφο.

Η πρόκριση της Πάφου στα play off του Conference League, καθιστά αναπόφευκτη την αναβολή της αναμέτρησης για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.

Από την πλευρά τους, οι Ερυθρόλευκοι έκαναν δεκτό το σχετικό αίτημα των Γαλάζιων, αφήνοντας αιχμές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ομάδα της Αμμοχώστου:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει ότι το αίτημα της Πάφος F.C. για αναβολή του αγώνα της 1ης Αγωνιστικής, έχει γίνει αποδεκτό.

Η ομάδα μας, όντας Προοδευτικό Σωματείο, έχει πάντα ως γνώμονα την εξέλιξη και την πρόοδο του Πρωταθλήματος της χώρας μας και αυτό είναι που διαχρονικά κάνει το Σωματείο μας να διαφέρει.

Οι αδικίες που υπέστη το Σωματείο μας στα προηγούμενα χρόνια, γνωστά σε όλο το φίλαθλο κοινό, όχι μόνο δεν μας λύγισαν αλλά αντιθέτως, μας έκαναν πιο δυνατούς. Το πιο σημαντικό είναι ότι παρα τις αρνητικές συνέπειες των άδικων αποφάσεων, κυρίως της αγωνιστικής περιόδου που ξεκινησε η πανδημία, το Σωματείο μας κατάφερε να τις αφήσει πίσω με τη στήριξη του κόσμου μας.

Δεν επιθυμούμε να δώσουμε περισσότερη έκταση στο πιο πάνω ζήτημα και πιστεύουμε πως πράττουμε μέσα στα αθλητικά ιδεώδη που διδάσκει το Σωματείο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ.

Θεωρούμε δεδομένο ότι ο ορισμός του αναβληθέντος αγώνα, δεν θα γίνει σε περίοδο που θα επιβαρύνει περαιτέρω τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας.

Γραφείο Τύπου & Ενημέρωσης
ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα