Ανόρθωση - Νέα Σαλαμίνα: Βαρωσιώτικο φιλικό δοκιμών πριν την πρεμιέρα

Πάνος Λάρκος
ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Νέα Σαλαμίνα και Ανόρθωση θα αναμετρηθούν απόψε στις 19:00 με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία τους. Η Νέα Σαλαμίνα βέβαια έχει την αναβολή του αγώνα με την Πάφο στην πρεμιέρα, ενώ η Ανόρθωση θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια Αραδίππου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την ερχόμενη Παρασκευή ως τυπικά φιλοξενούμενη.

Για την Ανόρθωση είναι σαν πρόβα τζενεράλε μιας και θα επιδιώξει ο Οκκάς να παρατάξει ενδεκάδα που ίσως έχει στο μυαλό του για την πρεμιέρα ή μεγάλο μέρος των επιλογών του θα καταδείξουν και τις σκέψεις του. Εκκρεμεί βέβαια ή απόκτηση επιθετικού, ενός ακόμη ίσως ακραίου επιθετικού και μέσου ποδοσφαιριστή, όμως με αυτούς που έχει η Ανόρθωση θα επιδιώξει να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Απ’ την άλλη η Νέα Σαλαμίνα θα έχει μία βδομάδα παραπάνω προετοιμασία με την αναβολή. Ο Χριστοδούλου ψάχνει να βρει επιθετικό κορυφής και δεν αποκλείεται να περιμένει μέχρι και το τέλος της μεταγραφικής περιόδου για να ρίξουν τις απαιτήσεις τους κάποιοι παίκτες που σήμερα είναι μακριά από τα όσα μπορεί να δώσει η ομάδα.

Το φιλικό παιχνίδι δεν είναι τηλεοπτικό και αυτό ίσως προσελκύσει περισσότερο κόσμο για να παρευρεθεί στο «Αμμόχωστος» και να παρακολουθήσει τον αγώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα