ΑΠΟΕΛ: Η Ρίγα πέρασε και οι Γαλαζοκίτρινοι είδαν

ΑΠΟΕΛ: Η Ρίγα πέρασε και οι Γαλαζοκίτρινοι είδαν

Newsroom
αποελ ριγα 17/8
Ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει την προετοιμασία και τη... μελέτη ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στη Ρίγα, με την ομάδα να έχει την υποστήριξη του κόσμου της.

Ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει των play offs του Europa League, με τον προπονητή και το επιτελείο του να παρακολουθούν στενά την προσεχή αντίπαλό τους, τη Ρίγα.

Σήμερα (17/08), επικράτησε δύσκολα εκτός έδρας της Βάλμιερα με 4-3 στα προημιτελικά του Κυπέλλου Λετονίας. Η ομάδα της Λετονίας προηγήθηκε με 4-1, χάρη σε δύο γκολ του Ντζικί και ένα του Ενζί-Μπαλόντις, αλλά αντιμετώπισε προβλήματα στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς δέχθηκε δύο γκολ μέσα σε πέντε λεπτά, κάνοντας το παιχνίδι θρίλερ.

Παρά τις δυσκολίες, κατάφερε να κρατήσει τη νίκη μέχρι το τέλος, δείχνοντας την ποιότητά της, αλλά και την ευάλωτη αμυντική της γραμμή.

Στο μεταξύ, η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια για την πτήση στη Λετονία έχουν εξαντληθεί, με την ομάδα να έχει έτσι την υποστήριξη από τους φιλάθλους της στο σημαντικό ευρωπαϊκό ματς της Πέμπτης.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / NIKOS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα