Καρμιώτισσα: Δεν προχωράει η μεταγραφή του Κατσαντώνη

Καρμιώτισσα: Δεν προχωράει η μεταγραφή του Κατσαντώνη

Newsroom
ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η μετακίνηση του Ανδρέα Κατσαντώνη στην Πιαστ Γκλίβιτσε φαίνεται πως «κολλάει» εξαιτίας... άλλου παίκτη!

Παρά το γεγονός πως τις τελευταίες ημέρες φαινόταν όλο και πιο κοντά στη μετακίνησή του στην Πολωνία, εντούτοις το μέλλον του Ανδρέα Κατσαντώνη αυτή τη στιγμή μοιάζει μετέωρο.

Ο Κύπριος στράικερ ήθελε να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του, με την Πιαστ Γκλίβιτσε να είναι πολύ κοντά στην απόκτησή του. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Τόμας Βλοντάρτσικ, ο πολωνικός σύλλογος είχε την πρόθεση να χρηματοδοτήσει την μεταγραφή του Κατσαντώνη με χρήματα από την πώληση του Αριέλ Μοσόρ στη Ρακόβ.

Η μεταγραφή αυτή δεν προχωράει (τη δεδομένη στιγμή), με αποτέλεσμα να υπάρχει κώλυμα και στην περίπτωση του επιθετικού της Καρμιώτισσας. Όπως φαίνεται, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τις προσεχείς ημέρες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα