Νέα Σαλαμίνα: Βέλλιος προ των πυλών…

Νέα Σαλαμίνα: Βέλλιος προ των πυλών…

Πάνος Λάρκος
Νέα Σαλαμίνα: Βέλλιος προ των πυλών…
Κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται η Νέα Σαλαμίνα η οποία είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Απόστολο Βέλλιο. Ο 32χρονος επιθετικός ανήκει στην Τσβόλε αλλά ψάχνει το επόμενο βήμα της καριέρας του και όλα δείχνουν ότι θα μετακομίσει στην Κύπρο και θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Ο Βέλλιος κουβαλά μία σπουδαία καριέρα στις πλάτες του μιας και έχει παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ με την Έβερτον, ενώ είχε πέρασμα επίσης από Ηρακλή, Μπλάκπουλ, Νότιγχαμ Φόρεστ, Λιρς, Μπέβερεν, Ατρόμητο, Άσκολι, Λαμία και τα τελευταία δυο χρόνια είναι στην ολλανδική Τσβόλε καταγράφοντας 61 συμμετοχές, 15 γκολ και οκτώ ασίστ, ενώ μετρά και οκτώ συμμετοχές με την εθνική Ελλάδος.

Αν όλα πάνε καλά και κλείσει ο Βέλλιος θα είναι το ιδανικό φινάλε στον μεταγραφικό σχεδιασμό της Νέας Σαλαμίνας η οποία έψαχνε ένα επιθετικό που θα έχει το γκολ και την προσωπικότητα να ηγηθεί. Ένας τέτοιος θα είναι ο Απόστολος Βέλλιος που θα μπορέσει να «δέσει» με Ντουρμισάι και όχι μόνο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα