ΑΕΚ Λάρνακας: Ο Τσάβι Ρόκα θέλει τον Αϊτόρ!

Newsroom
Το γκολ... επιστροφή του Αϊτόρ που κατέκλυσε με συναισθήματα την Λεωφόρο
Ο Τσάβι Ρόκα προσπαθεί να προβεί σε διορθωτικές κινήσεις μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, ώστε να μην πάει στα χαμένα ολόκληρη η χρονιά της ΑΕΚ. Στο στόχαστρο του, δείχνει να βρίσκεται ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, αποσκοπώντας να κάνει το «μπαμ» που θα γεμίσει πίστη την ομάδα και τον κόσμο.

Είναι δεδομένο, ότι ο Τσάβι Ρόκα γνωρίζει καλά τον Ισπανό ποδοσφαιριστή του Τριφυλλιού, καθώς ουσιαστικό επρόκειτο για τον άνθρωπο που τον έφερε στην Αθήνα για λογαριασμό των Πρασίνων. Όπως προκύπτει από πληροφορίες, ο Αϊτόρ, είναι εδώ και καιρό υπό την παρακολούθηση του «μυαλού» της ΑΕΚ Λάρνακας.

Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο ότι αυτή την τρέχουσα χρονική περίοδο, οι Λαρνακείς δεν μπορούν να καλύψουν το συμβόλαιο του παίχτη. Ώστε να προχωρήσει η υπόθεση από το συρτάρι του Ρόκα και να αποκτήσει υπόσταση θα χρειαστεί από κοινού συμφωνία και των τριών πλευρών (ΑΕΚ Λάρνακας-Παναθηναϊκός και Αϊτόρ).

Με την έλευση του Ντιέγκο Αλόνσο, ο Αϊτόρ δείχνει ολοκληρωτικά εκτός πλάνου του Ουρουγουανού προπονητή, με την πόρτα της εξόδου σιγά-σιγά να δείχνει όλο και πιο κοντά. Εξελίξεις με την υπόθεση Κανταλαπιέδρα πάντως αναμένονται.

Σε αυτό το σημείο, να υπενθυμίσουμε ότι ο 28χρονος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2025, ουσιαστικά δηλαδή διανύει τον τελευταίο του χρόνο.

Με το Τριφύλλι στο στήθος, έχει αγωνιστεί σε 95 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 24 φορές και μοιράζοντας και 15 ασιστ από τον Ιούλιου του 2020 που αποκτήθηκε μέχρι και σήμερα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα