ΑΕΚ Λάρνακας: Η ζόρικη πρεμιέρα, η ανάγκη για ιδανικό ξεκίνημα και ο Αϊτόρ

Πάνος Λάρκος
ΑΙΤΟΡ
Εξαιρετικά δύσκολη από κάθε άποψη είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος για την ΑΕΚ η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα και μέσα από τις αλλαγές που έγιναν και τις προσθαφαιρέσεις θα επιδιώξει να πάρει την πρώτη νίκη στην φετινή σεζόν.

Μία νίκη η οποία αν έρθει σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι με το καλημέρα στην σεζόν θα δώσει τεράστια ώθηση στην ομάδα αλλά και πολύ καλή ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Πέρε Πονς και Ανγκιέλσκι ακόμη και να βρεθούν στην αποστολή δεν αναμένεται να ξεκινήσει κάποιος βασικός μιας και είναι ανέτοιμοι.

Ο Αθανασιάδης είναι στην Κύπρο και αναμένεται να ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα η ολοκλήρωση της μεταγραφής του, αλλά δεν θα είναι διαθέσιμος για την πρεμιέρα το πιο πιθανό και ο Μπεργκ θα κληθεί να πάρει κάποιες σημαντικές αποφάσεις για την ενδεκάδα του ανάλογα και με τα δεδομένα που θα έχει μπροστά του.

Άπαντες στην ΑΕΚ αντιλαμβάνονται ότι με τα όσα «τρέχουν» στην ομάδα η νίκη θα φέρει εφορία και θα δώσει κάτι που λείπει στα αποδυτήρια εδώ και λίγο καιρό. Ψυχολογία και πίστη. Οι παίκτες είναι επηρεασμένοι από τον αποκλεισμό στην Ευρώπη και μία νίκη μέσα στη Λεμεσό απέναντι στον φιλόδοξο Απόλλωνα θα γεννήσει ένα διαφορετικό κλίμα.

Την ίδια ώρα που η ομάδα μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της ο Τσάβι Ρόκα το παλεύει για 1-2 ακόμη κινήσεις. Η περίπτωση Αϊτόρ απασχολεί έντονα και είναι ο διακαής πόθος του Τεχνικού Διευθυντή της ΑΕΚ, όμως δεν είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται.

Και για να τον κάνει δικό της η ΑΕΚ θα πρέπει να πάρει καλή αποζημίωση από τον Παναθηναϊκό και η ομάδα της Λάρνακας να του προσφέρει το υψηλότερο πιθανότατα συμβόλαιο που θα δώσει την φετινή σεζόν. Αν έρθει ένας παίκτης της εμβέλειας του Αϊτόρ στην ΑΕΚ, τότε και η ψυχολογία στον κόσμο θα αλλάξει άρδην…

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα