Νέα Σαλαμίνα: Η Τσβόλε τον άφησε ελεύθερο και ανακοίνωσε τη μεταγραφή στη Νέα Σαλαμίνα

Newsroom
βελλιος τσβολε
Ο Απόστολος Βέλλιος έμεινε ελεύθερος από την ολλανδική Τσβόλε και ετοιμάζει βαλίτσες για Κύπρο, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Νέα Σαλαμίνα.

Κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται η Νέα Σαλαμίνα η οποία είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Απόστολο Βέλλιο. Ο 32χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Τσβόλε και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ταξιδέψει με προορισμό την Κύπρο, προκειμένου να υπογράψει και να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Ο πολύπειρος επιθετικός έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Premier League, με Έβερτον και Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ έχει περάσει και από τους Ηρακλή, Ατρόμητο, Λαμία, Μπλάκπουλ, Λιρς, Μπέβερεν και Άσκολι.

Τα τελευταία δυο χρόνια είναι στην ολλανδική Τσβόλε καταγράφοντας 61 συμμετοχές, 15 γκολ και οκτώ ασίστ μέσα στο διάστημα αυτό, ενώ μετρά και οκτώ συμμετοχές με την εθνική Ελλάδος.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα