ΑΕΚ Λάρνακας: «Βομβαρδισμός» ονομάτων από Ελλάδα για τον ακραίο επιθετικό

ΑΕΚ Λάρνακας: «Βομβαρδισμός» ονομάτων από Ελλάδα για τον ακραίο επιθετικό

Newsroom
ΡΟΚΑ
Η ΑΕΚ Λάρνακας βρίσκεται ακόμα στην αναζήτηση ενός ακραίου επιθετικού, με τα ονόματα να ποικίλλουν στην λίστα του Τσάβι Ρόκα, ωστόσο με κοινό παρανομαστή πολλά από αυτά, να έχουν την Ελλάδα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Gazzetta Cyprus, είναι δεδομένο ότι η ομάδα της Λάρνακας θα κινηθεί προς την απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού πριν την ολοκλήρωση του μεταγραφικού παραθύρου.

Ο Τσάβι Ρόκα έχει στην λίστα του πολλών ειδών περιπτώσεις, ωστόσο πολλές από αυτές προέρχονται από έναν χώρο που γνωρίζει άριστα, την ελληνική αγορά. Μια ο Αθανασιάδης, μια ο Ανγκιέλσκι, μια οι φημολογίες περί Αϊτόρ, είναι βέβαιο ότι ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής έχει κατά νου την απόκτηση εξτρέμ, ο οποίος είναι γνωστός από την παρουσία του στην Ελληνική Λίγκα.

Είναι γεγονός ότι έχουν προταθεί πολλά ονόματα από την Ελλάδα, ωστόσο ο Ρόκα καλείται να ξεχωρίσει ορισμένες υποθέσεις και στη συνέχεια να προβεί στις απαραίτητες κινήσεις ώστε ο εν λόγω παίκτης να ενταχθεί στο ρόστερ των «Κιτρινοπράσινων».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα