ΑΠΟΕΛ: Στο «τιμόνι» με κάθε επισημότητα ο Ντομίνγκες

ΑΠΟΕΛ: Στο «τιμόνι» με κάθε επισημότητα ο Ντομίνγκες

Newsroom
ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΣ
Και με τη «βούλα» προπονητής του ΑΠΟΕΛ ο Ζοσέ Ντομίνγκες, με τους πρωταθλητές Κύπρου να ανακοινώνουν τη συμφωνία το μεσημέρι του Σαββάτου. Μονοετές το συμβόλαιο του Πορτογάλου.

Ακόμη μια επιβεβαίωση για το ρεπορτάζ του Gazzetta Cyprus, καθώς ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ζοσέ Ντομίνγκες, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Νταβίντ Γκαγιέγο.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον Πορτογάλο, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και έρχεται Κύπρο για να πιάσει άμεσα δουλειά.

Η ανακοίνωση:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την συμφωνία συνεργασίας με τον προπονητή José Manuel Martins Dominguez. Η συνεργασία είναι μονοετούς διάρκειας, μέχρι και τον Μάιο του 2025.

Ο José Dominguez διετέλεσε βοηθός προπονητής της ομάδας μας κατά την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. Γνωρίζει πολύ καλά το υφιστάμενο ρόστερ και φθάνει στην Κύπρο αύριο, για να αναλάβει άμεσα τις προπονήσεις της ομάδας ενόψει του επαναληπτικού αγώνα για τα Playoffs του UEFA Europa League απέναντι στην RFS.

O κ. Dominguez είναι 50 ετών και πέραν από την Κύπρο διετέλεσε προπονητής, στην Πορτογαλία, την Τουρκία, την Κολομβία και την Ισπανία.

Η πλήρης σύνθεση του προπονητικού επιτελείου θα ανακοινωθεί αργότερα.

Ευχόμαστε στον José Dominguez καλή επιτυχία στην ανάληψη των καθηκόντων του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα