ΑΠΟΕΛ: Ο ρόλος του Ελ Αραμπί στο πλάνο του Ντομίνγκες

ΑΠΟΕΛ: Ο ρόλος του Ελ Αραμπί στο πλάνο του Ντομίνγκες

Newsroom
dominguez apoel 27/8
Ο ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται για τη ρεβάνς κόντρα στη Ρίγα, με τον Ζοζέ Ντομίνγκες να έχει εστιάσει την προσοχή του στο πώς θα αξιποιήσει τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος αποτελεί τον παίκτη - κλειδί.

Ο Ζοζέ Ντομίνγκες βρίσκεται αντιμέτωπος με το πρώτο σημαντικό στοίχημα της θητείας του, καθώς ο ΑΠΟΕΛ προετοιμάζεται να φιλοξενήσει τη Ρίγα στο ΓΣΠ.

Το πρώτο παιχνίδι άφησε τους Κύπριους πίσω στο σκορ με 2-1, και τώρα απαιτούνται δύο γκολ διαφοράς για να εξασφαλιστεί η πρόκριση. Με το σκορ του πρώτου αγώνα να αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, η προσοχή στρέφεται στον Ελ Αραμπί, του οποίου το γκολ εκτός έδρας ενδέχεται να αποδειχθεί καθοριστικό.

Ο Μαροκινός φορ, γνωστός για την ικανότητά του να βρίσκει δίχτυα σε κρίσιμες στιγμές, μπορεί να αποδειχθεί η λύση για τον ΑΠΟΕΛ. Ο Ντομίνγκες, από τις πρώτες κιόλας ημέρες του στο προπονητικό κέντρο του Αρχαγγέλου, έχει εντοπίσει το ταλέντο του Ελ Αραμπί και τον κατατάσσει ανάμεσα στους παίκτες-κλειδιά της ομάδας. Η πρόκληση έγκειται στο να βρεθεί ο τρόπος να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες του Μαροκινού επιθετικού.

Η προετοιμασία για τον κρίσιμο αγώνα της Πέμπτης επικεντρώνεται στο πώς θα φτάσει η μπάλα με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στα πόδια του Ελ Αραμπί. Οι τακτικές του Ντομίνγκες στοχεύουν στο να δημιουργήσουν τις συνθήκες εκείνες που θα επιτρέψουν στον επιθετικό να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα του δοθούν.

 

Η πρόκριση του ΑΠΟΕΛ εξαρτάται πλέον από την ικανότητα της ομάδας να υποστηρίξει τον βασικό της επιθετικό, ώστε να πετύχει τα γκολ που χρειάζονται για να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / GIORGOS MICHAEL

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα