ΑΕΚ Λάρνακας: Ετοιμάζει τη «βόμβα» του καλοκαιριού με Αϊτόρ!

Πάνος Λάρκος
αιτορ αεκ λαρνακας
Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta Cyprus, η ΑΕΚ Λάρνακας είναι έτοιμη να κάνει το «μπαμ» με Αϊτόρ. Ο παίκτης εντός των επόμενων ωρών θα φθάσει στην Κύπρο για να δώσει επίσημη μορφή στη μεταγραφή του.

Μετά την απόκτηση του Αθανασιάδη, η ΑΕΚ Λάρνακας έκανε ακόμα μία έκπληξη λίγο πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta Cyprus, ο Τσάβι Ρόκα φέρνει στην Κύπρο τον Αϊτόρ Καταλαπιέρδα και μάλιστα άμεσα, με τον παίκτη να προσγειώνεται το αργότερο μέχρι αύριο.

Ο Ισπανός φορ έχει ήδη πει το «ναι» στη σχετική πρόταση και ετοιμάζεται να υποβληθεί στις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ανακοινωθεί.

Ο 28χρονος επιθετικός του Παναθηναϊκού θα αγωνιστεί με τη φανέλα των Κιτρινοπράσινων για τον επόμενο χρόνο, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το αν θα παραχωρηθεί ως δανεικός ή αν θα λάβει αποζημίωση από το «τριφύλλι».

Ο Αϊτόρ βρίσκεται στους Πράσινους από το καλοκαίρι του 2020, ερχόμενος από την ολλανδική Τβέντε. Ο ίδιος στάθηκε άτυχος τον Οκτώβρη του 2022, όταν υπέστη ολική ρήξη χιαστού κι έμεινε εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν. Κατέγραψε συνολικά 95 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τον Παναθηναϊκό, σημειώνοντας 24 γκολ και μοιράζοντας 15 ασίστ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα